2777
2789
عنوان

برادر کوچیکم همش خواب گربه میبینه و جیغ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 189 پست

بگو قبل خواب سوره ناس و فلق بخونه

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙄یعنی منم این همه خواب جن میدیدم ....این چ حرفیه

گلم چه خوابی میبینی ؟

برای این اتفاقات افتاد بگم هیچی رو باور نمیکنی

برای دخترعمه ام مثل داداش ایشون خواب گربه میدید بعد تو واقعیت با چشم دید

اینا رو بگم هیچکی باور نمیکنه

دقیقا بیشتر خواب گربه میبینه و همشم میترسه تو خواب

چون گفتی قران داداش بزرگتو اذیت میکنه دیگه مطمئن شدم مشکله جن دارید احتمالا دعا دارید. اگر جایی تو خونه تون پیدا کردید بندازید اب روان تا بره

موقع اذان اسفند دود کنید تو خونه

اره ادامه بده میدونی چرا داداشت اذیت میشه میگه نزن بخاطر جن و دعا هست داداشت واسطه کردن که نزنی ولی ...

پس چرا خودم رو اذیت نمیکنن؟ البته من فقط یه مدت خواب سگ سیاه میدیدم که دنبالمه و اینکه تو بیداری همش اسمم رو انگار یکی میگه ولی جواب که میدم هیچکس نیست

پس چرا خودم رو اذیت نمیکنن؟ البته من فقط یه مدت خواب سگ سیاه میدیدم که دنبالمه و اینکه تو بیداری همش ...

همین دیگه

تو رو هم کم کم اثر میکنه تا میتونید

همتون نماز و قرآننننن زیاد بخونید

ببین عزیزم گاهی وقتا دقت کردی که بعضیا صدای قرآن رو گوش میدن بجای این ک آروم بشن میترسن؟ینی من تو خوابگاه واضح میدیدیم دو تا از بچه ها میگفتن قطع کن اینو صداش ترسناکه

اونقدر پخش کردم اونقدر پخش کردم که خداروشکر بهتر شدن و خودشونم متوجه شدن و میگن و میگن دعا دارن

کاربری دست دو نفره دوستان

داداش من همش جیغ میزنه تو خواب یا با ترس حرف میزنخ

بله خب ترسیده ،دختر منم همینجوری بود یه هفته یا دوهفته کامل اینجوری بود من داشتم سکته میکردم.به خدا سوره والعصر رو می خوندم بهش فوت میکردم به خودش هم یاد دادم بخونه انگار یه دفعه آرامش گرفت خداروشکر خوب شد

جدا از کارایی که دوستان گفتن ۷ روز ۷ تا آیت الکرسی روی آب گلاب بخونین و بخورین انرژی منفی دفع بشه

بقره رو پخش کن اگه وقتی پخش میکنی عکس العمل ها بیشتر میشه یعنی داره جواب میده

نماز بخون بلند بلند .حرز امام جواد

و برین کنار بچه وقتی جیغ زد بلافاصله بغلش کنین

در حالت طبیعی میترسه از گربه؟

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻

همین دیگه تو رو هم کم کم اثر میکنه تا میتونید همتون نماز و قرآننننن زیاد بخونید

از ماه رمضون شروع کردم نماز اول وقت میخونم روزی یه صفحه سورا بقره میخونم از امروزم دوباره تو خونه پخش میکنم