2777
2789
عنوان

برادر کوچیکم همش خواب گربه میبینه و جیغ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 189 پست
یه دو سه باری خواب قورباغه دیده ولی خیلی وقتا خواب گربه میبینه میگه خواب میبینم گربه از روم رد میشه

شب موقع خواب تا خود صبح ی چراغ نزدیک اتاق روشن بزار

نزار تاریک تاریک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خواب که تعبیر نداره چون احتمال زیاد جن اذیتش میکنه وگرنه آدم انقد به تکرار خواب گربه نمیبینه که. با دیدن گربه هم وحشت نمیکنه هربار. حرز ابی دجانه برای خونه و حرز امام جواد برای داداشت بگیرید. براش چهارقل رو اب بخونید بدین بخوره

نمیدونم اما میدونم فامیل اهل دعانویس زیاد داریم کلا همه چی خونه به هم ریخته اصلا ارامش نداریم اتفاق ...

عزیزم دعا دارین

مراقب خودتون باشین

این دعا رو بچه هم اثر کرده

کم کم به اون داداشت هم اثر میکنه

دختر من یه مدت شب ها ساعت ۳ بیدار میشد جیغ میزد میگفت مورچه ،دست وصورت وزمین رو تند تند پاک میکرد یجوری که انگار همه جا مورچه ریخته بعد خواهرم گفت هر شب شب سوره والعصر روبخون وبهش بگو تکرار کنه .واقعا تاثیر داشت

بله حتی داداش بزرگم میگف توروخدا نذار من اذیت میشم

نکنه جن وراثتیه! یا شایدم کسی دعایی چیزی براتون گرفته اگه خودتون سمت این چیزا نرفته باشین. وگرنه کسی که با جن مشکل داره و اذیت میشه هست که از صدای قرآن اذیت میشه نه یه آدم معمولی. هرچی هست انگار خانوادگیه. حتما حرز ابی دجانه واسه خونه بگیر. سوره بقره و آل عمران و عنکبوت عالیه تو خونه پخش کنید

صدقه بدید اگر براتون مقدور بود براش حرز امام جواد از جای معتبر بگیرید و اینکه قبل خواب توی اتاقی که میخوابه آیت الکرسی و چهار قل بخونید واسش

کاربری دست دو نفره دوستان