2789

پسرم کلاس اوله باهوشه ولی ب زوردرس نیخونه اوایل خیلی بهش سخت میگرفتم گریه میکرد مشق می نوشت یکم شل کردم الان کارنامه اش اومده فارسی ریاضی قابل قبول اعصابم خردشده. اگه الان تااخر سال زیادتمرین کنم خوب میشه.؟ من بچه کوچک دارم زیاد نتونستم تمرین کنم باهاش. ولی روخوانی املا هرشب گرفتم املاهاشم همیشه درست مینویسه غلط نداره. معلما بنظرتون چکارکنم.؟ سخت بگیرم نگیرم؟

هرروز تلاش کنید باهم

اما طوری باشه که از یادگیری لذت ببره

با لذت و شادی تلاش کنید در قالب بازی خیلی عالیه.

تمرین قطعا جوابع

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه همش درست مینویسه چرا داده قابل قبول.آخه فارسی فقط املا نیست..روخوانی و تکلیف نوشتن و نگارش هم هس ...

آره جمله نویسی اش ب نیس. همه مامانای کلاس اعتراض داشتن

کلاس اول باید کار کنی چون پایه مهمی البته بچه هم حق داره خسته میشه.زودم یادشون میره حتما باید تکرار و تمرین باشه.دختر من پارسال کلاس اول بود درسش خوب بود ولی از هفته دوم اسفند پارسال مریض شد و ۱هفته نرفت از ۲۰ هم تعطیل کردن مدرسه رو از اونور هم تا ۱۵ ۱۶ فروردین نرفت دیگه فکر کن یکماه منم اصلا کار نکردم انگار همه چیز یادش رفته بود ۱هفته خیلی کار کردم تا تونست دوباره یاداوردی بشه.عیدم ۳ ۴ روز یکبار باهاش تمرین کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من معلم کلاس اولمروخوانیش خوبه؟ چرا پس قابل قبول گرفته؟تا عید وقت زیاده. کتاب دیکته شب اولی ها بگیر ...

تمام قسمت های یک مدادی کتاب نگارش حفظه انقد کارکرده از حفظ میخونه

من معلم کلاس اولمروخوانیش خوبه؟ چرا پس قابل قبول گرفته؟تا عید وقت زیاده. کتاب دیکته شب اولی ها بگیر ...

دختر من هم روخوانیش خوبه دیکته هاشو همرو یا بدون غلط بوده یا یکی تکالیف رو کامل انجام داده هیچ وقت بدون تکلیف نرفته کتاب نگارشش رو هم همیشه کامل مینویسه ولی معلمشون بجای خیلی خوب بهش خوب داد تو کارنامه

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
تمام قسمت های یک مدادی کتاب نگارش حفظه انقد کارکرده از حفظ میخونه

دقیقا به خاطر همین میگم یک کتاب دیگه باید بگیری بخونه. چون متن کتابو حفظ میکنن.

کتاب دیکته شب اولی ها قیمتی نداره ۸۰ تومنه. حتما بگیر.

هم املا کارکن هم روخوانی.

سلام ، بنده معلم به نظرم نیاز به حرص خوردن نیست ، ولی نشانه ها را خوب یاد بدید بهش با بازی و این فلش کارت ها

یا روی در یخچال و اتاقش ترکیب ها را بچسابانید

پسرم پارسال کلاس اول با این وضعیت بود .

متاسفانه وقتی بچه ها نشانه ای یاد نمی گیرین متاسفانه سال های بعد با مشکل روبهرو میشن

گلم دختر منم به هیچ عنوان بدون اجبار و جنگ و دعوا مشق نمینویسه. اصلا تن نمیده به یادگیری. از بس دعوا و جنجال کردم ترم اول فارسی و ریاضیش خوب شد. قرآنش خیلی خوب.

اما این ترم خودم کشش ندارم دیگه این همه دعوا کنم.

ولش کردم فقط گاهی میزارم جلوش میگم بنویس. میبینم نمینویسه دیگه کاریش ندارم. همه کتاباش خالی مونده. اصلا درست نمیتونه درسای جدید رو بخونه و بنویسه. ریاضی رو اصلا بلد نیست دیگه.

معلمش هیچ تکلیفی رو نمیبینه. فقط درس میده و رد میشه. اینم نه حساب میبره نه براش مهمه.

منم زورم نمیرسه. یعنی مدرسشو عوض کنم سال دیگه؟

سلام ، بنده معلم به نظرم نیاز به حرص خوردن نیست ، ولی نشانه ها را خوب یاد بدید بهش با بازی و این فلش ...

گلم دختر منم به هیچ عنوان بدون اجبار و جنگ و دعوا مشق نمینویسه. اصلا تن نمیده به یادگیری. از بس دعوا و جنجال کردم ترم اول فارسی و ریاضیش خوب شد. قرآنش خیلی خوب.

اما این ترم خودم کشش ندارم دیگه این همه دعوا کنم.

ولش کردم فقط گاهی میزارم جلوش میگم بنویس. میبینم نمینویسه دیگه کاریش ندارم. همه کتاباش خالی مونده. اصلا درست نمیتونه درسای جدید رو بخونه و بنویسه. ریاضی رو اصلا بلد نیست دیگه.

معلمش هیچ تکلیفی رو نمیبینه. فقط درس میده و رد میشه. اینم نه حساب میبره نه براش مهمه.

منم زورم نمیرسه. یعنی مدرسشو عوض کنم سال دیگه؟