2789
عنوان

مامانا بچه دبستانی ومعلم های دبستانی بیایدلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 46 پست
چه فشاری مگه میاره؟

خیلی سر دخترا داد میزنه صداش تو حیاط و راهروها میاد مدام تهدید به اخراجشون میکنه اگر بچه احیانا یکی از تکالیف رو ننوشته باشه بچه رو رو زمین مینشونه تو این هوای سرد یا اینکه میبره پای تخته و ازش عکس میگیره و میزاره تو گروه که اینا تکلیف نداشتن هر روز داره امتحان ریاضی میگیره برای آخر هفته ۱۰ تا کار برگ داده که حل کنن فقط ریاضی ۶ صفحه کاربرگ فارسی و نگارش به جز مشق هاشون که باید تو دفتر بنویسن

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
دختر منم دولتی میره. معلم اصلا تکلیف نمیبینه. من بیچاره شدم از بس دخترم از زیر درس در رفت اعصابم نمی ...

والا مال ما ۳ تا نماینده داره کلاس که با یچه هاشون میرن مدرسه و با اونا برمیگردن

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوشی و تلویزیون محدود کنید، اگه تمرکز نداره لطفا علتش پیدا کنید،دانش آموز داشتیم بردن غیر انتفاعی دو ...

ای بابا کلافه شدم بخدا نمیدونم چکار کنم. مینشونمش سر درسش مثل کش تنبون در میره با داداشش بازی میکنه

گلم دختر منم به هیچ عنوان بدون اجبار و جنگ و دعوا مشق نمینویسه. اصلا تن نمیده به یادگیری. از بس دعوا ...

تشویقش کن یعنی جایزه بده. به معلمش مداد دفتر بده بگو یکاری انجام میده بهش بده.

من خودم ازبچهای ضعیف غافل شدم چندبار اتفاقی جایزه دادم دیدم چقدر خوشحال میشن تغییر میکنن.

گلم دختر منم به هیچ عنوان بدون اجبار و جنگ و دعوا مشق نمینویسه. اصلا تن نمیده به یادگیری. از بس دعوا ...

درهرصورت پایه اول توخونه کارکردن خیلی مهمه، درواقع اگرکار نکنن میتونم بگم پیشرفتی نمیکنن.

دختر منم دولتی میره. معلم اصلا تکلیف نمیبینه. من بیچاره شدم از بس دخترم از زیر درس در رفت اعصابم نمی ...

منم هر چندوقت میبینم.

تکلیف برای خود دانش اموز هست، و به نفع خودش هست. تکلیف درواقع مسیری هست که به والدین نشون میده چطور با دانش اموز کار کنن

هفته ای یباردوهفته ای یباربچهایی که مینویسنم مینویسن دیگه. اوناییکه نمینویسن خودتو بکشی هم نمینویسن

چرا اگر بترسن که معلم میبینه و جلو بقیه براشون زشت میشه مینویسن. خودمونو یادت نیست؟ خیلی وقتا تنبلیمون میومد ولی از ترس معلم مینوشتیم.

اخه خونواده خودش نمینویسه. مامانه بیخیال.

منم مشکلم با معلم دخترم همینه. دقیقا عین شماست. درس نمیبینه تکلیف نمیخواد... پدر من تو خونه در اومد و دخترم چون خیالش از معلمش راحته زیر بار نمیره. من دیگه رسما دارم رد میدم