2777
2789
عنوان

میخوام دلیل رفتار شوهرمو بفهمم

289 بازدید | 22 پست

خانوادش مارو از خونه بیرون کردن من بچه پنج ماهمو سقط کردم بمن میگه که اگر تو پنجاه درصد از خانوادم متنفری من دویست درصد متنفر شدم بعد بش میگم بیا یه جای دور یه شهر دورتر از اینا خونه بگیریم قبول نمیکنه یجایی مدنظرش که از لحاظ مکانی بیست دقیقه فاصلش با خونه پدرش بعد پیش منم قسم و ایه که من ازشون بدم میاد بش میگم بدت میاد چرا میخوای وردلشون باشیم میگه ما چیکاره اونا داریم زندگیمون میکنیم اینشوهر من چه مرگشه من نمیفهمم لطفا راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین جونشون رو هم بگیری یروز برمی گردن به خانوادشون

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
یعنی یروزی میرسه که بگه میخوام برم ببینمشون؟؟؟

صددرصد 

حتی یک درصد هم شک نکن،ریشه اش هست،یروز می‌ره و دخالت کنی،میشس آدم بده قصه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من که فعلا خونه پدرمم چند روز دیگه میرم پیشش مو رو از ماست میکشم بیرون خونشو میریزم اگر این نیتشه

نهههه تند برخورد نکن سیاست داشته باش با پنبه سر ببر

آواکادو سایت🥑                                                            

چیکار کنم پس خودم سرم داره بریده میشه میخوام برم خون نجسشو بریزم

برو آروم باهاش حرف بزن بگو عزیزم واقعا اینکارت ک نزدیکشون باشیم نهایت بی احترامی به منه

آواکادو سایت🥑                                                            

برو آروم باهاش حرف بزن بگو عزیزم واقعا اینکارت ک نزدیکشون باشیم نهایت بی احترامی به منه

ببین در جواب من حرفی نداره بزن فقط اته پته میکنه میگه چیکارشون داریم ما 

ببین در جواب من حرفی نداره بزن فقط اته پته میکنه میگه چیکارشون داریم ما

بگو کاریشون نداریم من الان مشکلم با اونا نیست من مشکلم باتوعه ک برای حرفم ارزش قائل نمیشی 

آواکادو سایت🥑