2777
2789
عنوان

پیام اشتباهی

3527 بازدید | 101 پست

حتما برای شما هم پیش اومده که یه پیامی رو میخواستین بفرستین برای کسی اما سهوا برای یکی دیگه فرستادین 😄😄

بیاین تعریف کنید که چی بوده و چی شده بعدش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتیم با کی از دخترخاله هام درباره یکی دیگه از دخترخاله هام که اسمش سمانه ست صحبت میکردیم تو فکر بودم یهو رفتم تو مخاطبین sendکردم واسه سمانه😑😑😑

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

عکس های پروفایل استادم رو داشتم ارسال میکردم برا هم کلاسیم زیرشم نوشته بودم چه عکسی گزاشته ادم میترسه با کلی ایموجی خنده ولی خب متاسفانه رفت واس خودش   منم دیلت اکانت زدم 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
عکس های پروفایل استادم رو داشتم ارسال میکردم برا هم کلاسیم زیرشم نوشته بودم چه عکسی گزاشته ادم میترس ...

😂😂😂😂

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

اره من داشتم پشت سر یکی از دوستام بد میگفتم فرستادم واسه خودش .بعدم گفتم داشتم در مورد اون یکی مریم حرف میزدم نه تو 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

وااای مجرد بودم برا ابجیم با کمال بی ادبی زدم مهمونا اومدن فلانجام پاره شد بیا منو بدوزو ای فلانجام ای فلانجام ,بعد فرستادمش برا دوسپسرم که بسیار رودربایستی داشتم اونم زد خیلی بی تربیتی ,ابروم رفت

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا

میخاستم ب دوس پسرم بفرستم پیامو ب پسر عمم فرستادم اونم ساعت دو شب 😂😂چن سال پیش

اونم پیام داد سلام بر دختر دایی😂

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
یبار قراربود رئیسمون بیاد پیش یکی از همکارام برای مچ گیری،منم خواستم به همکارم اس بدم خبر بدم😑فرستا ...

عاشقتم

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

اون زمان که هنوز پیامک‌ مد بود به جای فرستادن پیام به دختر جاریم به شوهرش فرستادم پیام رو 

از این پیامای عاشقانه هم بود

چون شوهرش یه کم هیزه خیلی هول شدم

دیگه پیام دادم به خانمش گفتم