2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری هفته سی و هفت

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 39 پست
نه رفت سر کار نذاشتم بمونه .دخترم ۱۶ سالشه کنارمه با اون میرم بیمارستان لازم باشه.ساک خودمو بچه هم آ ...

ما رو درجریان احوال خودت قرار بده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما گلم خیلی ازت ممنونم 🫂💋

خواهش میکنم

سلامت وتندرست باشید

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

خاکشیرباید بجوشونی یابا اب داغ قاتی کنی یکم داغیش رفت بخوری،اگه بااب سردبخوری یبس میشیا مراقب باش

اهان ممنونم عزیزم فعلا تا الان فقط آب جوش خوردم اثر نکرده میرم یکم خاکشیر قاطی کنم بخورم ببینم حل میشه...

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهان ممنونم عزیزم فعلا تا الان فقط آب جوش خوردم اثر نکرده میرم یکم خاکشیر قاطی کنم بخورم ببینم حل می ...

سلام خوبی دکتر رفتید

سلام خوبی دکتر رفتید

سلام عزیزم ن به دکترم پیام دادم یه شربت تجویز کرد گفت شربت شیر منیزیم بخور برا یبوستت اگه دردها هم شدید شد زنگ بزن همین .🥲یجوری درد میگیره ول میکنه صدام درمیاد

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم ن به دکترم پیام دادم یه شربت تجویز کرد گفت شربت شیر منیزیم بخور برا یبوستت اگه دردها هم ش ...

حالا شربت بخور شاید یبوست

میرفتی ضربان قلب جنین چک میکردن بهتربود تو بیمارستان دولتی هم بری انجام میدن