2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری هفته سی و هفت

197 بازدید | 39 پست

دو روزه یبس شدم الان هفته ۳۷ تموم کردم شدم ۳۷و ۱ روز . از شب یه درد عجیبی از کمرم میپیچه به سمت مقع*دم فک کنم از یبسه. چیکار کنم چی بخورم که خلاص بشم🥲

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیاف گلیسیرین

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوشبحالت من ۳۲ هفتم دندون درد پدرم رو دراورده

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

عزیزم احتمالا شروع پروسه زایمان

بارداری اول ات؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ببین از عطاری روغن میخک بگیر

یا اگه نگرفتی یدونه میخک رو روی دندونت بذار محکم بشار بده عصاره اش بریزه روی دندونت مسکن خوبیه چندساعتی بی حسه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خواهر دندون درد که نگم برات پدر منم درآورده. منم ویارم شیرینیه خرما و مربا خیلی میخورم دیگه میمیرم و زنده میشم .دندونامم دارن یکی یکی پودر میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم احتمالا شروع پروسه زایمانبارداری اول ات؟

ن گلم دومی هست .منم حسم اینو میگه تایم گرفتم از ساعت ۷ یبار درد اومد ببینم چی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودتو ببند به آب هویجهم واسه بچت خوبه هم خودتو خوب میکنه

حتما ۳.۴ ساعت دیگه اول خاکشیر و عسل میخورم بعدش آب هویجم میخورم ببینم چ جوابی میگیرم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن گلم دومی هست .منم حسم اینو میگه تایم گرفتم از ساعت ۷ یبار درد اومد ببینم چی میشه

همسرت خونه است؟ برو یک سری بیمارستان معاینه بشی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

عزیزم من ژلوفن سوراخ میکنم یه قطره میریزم رو دندونم کامل دردم میره تا یک روز .امتحان کن قورت نده فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما ۳.۴ ساعت دیگه اول خاکشیر و عسل میخورم بعدش آب هویجم میخورم ببینم چ جوابی میگیرم .

اب گرم زیاد بخور