2821
2789

نه ندارم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله، چهارقل، آیت الکرسی، ان یکاد، صدقه، ذکر ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

⚠️⛔آقای ترامپ قمارباز! خطرناک تر از ناو آمریکایی، سلاحی است که میتواند آن ناو را به قعر دریا بفرستد ✌️😊 🇮🇷

باید همیشه معوضتین و چهارقل بخونی . من اعتقاد نداشتم تا اینکه زن همسایمون گفت چه خوشتیپ شدی . منم تشکر کردم و رفتم دانشگاه . بطرز عجیبی هرچی به دانشگاه نزدیک میشدم حالم بدتر میشد بطوریکه رسیدم دانشگاه رفتم توی یه کلاس خالی خوابیدم کف کلاسه ! عین تب و لرز و بدن درد . بعد خودش خوب شد یهو!

بله به شدت حتی درباره اش حدیث نبوی داریم. (چشم زخم شتر را در دیگ و آدم را در خاک میبرد.)

چیکار باید کرد برای جلوگیری ازش؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بله، چهارقل، آیت الکرسی، ان یکاد، صدقه، ذکر ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

صدقه فایده نداره؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

به انرژی بد و حس حسرتی که توی چشمای بقیه می بینم بله اعتقاد دارم

ولی اینکه هر لحظه بگم چشمخوردن نه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

اعتصاد دارم

تنها سپر دفاعیم ماشاالله گفتنه و زدن به تخته😂مامانم اسپند دود میکنه

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️《رابرت من این زندگی رو دوس ندارم،شبیه دا...ه》