2821
2789

نه ندارم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله، چهارقل، آیت الکرسی، ان یکاد، صدقه، ذکر ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

⚠️⛔آقای ترامپ قمارباز! خطرناک تر از ناو آمریکایی، سلاحی است که میتواند آن ناو را به قعر دریا بفرستد ✌️😊 🇮🇷

باید همیشه معوضتین و چهارقل بخونی . من اعتقاد نداشتم تا اینکه زن همسایمون گفت چه خوشتیپ شدی . منم تشکر کردم و رفتم دانشگاه . بطرز عجیبی هرچی به دانشگاه نزدیک میشدم حالم بدتر میشد بطوریکه رسیدم دانشگاه رفتم توی یه کلاس خالی خوابیدم کف کلاسه ! عین تب و لرز و بدن درد . بعد خودش خوب شد یهو!

بله به شدت حتی درباره اش حدیث نبوی داریم. (چشم زخم شتر را در دیگ و آدم را در خاک میبرد.)

چیکار باید کرد برای جلوگیری ازش؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بله، چهارقل، آیت الکرسی، ان یکاد، صدقه، ذکر ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

صدقه فایده نداره؟

به انرژی بد و حس حسرتی که توی چشمای بقیه می بینم بله اعتقاد دارم

ولی اینکه هر لحظه بگم چشمخوردن نه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خیلی زیاد چونکه همش سرشار از انرژی منفی هست زندگی رو مختل میکنه

چیکار باید کرد به نظرتون؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز