2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 31165 بازدید | 187 پست
چجوری ادبش کردی تا دیگه نزنه؟؟؟

همون شب خیلی چنگ زدم تو سرو صورتش تو ماشین چون چشمامو عمل کرده بودم تازه دوماه بود و خودشم همون لحظه یهو متوجه شد به چشمم خورده دستشو میکبوید به فرمون میگفت غلط کردم و رفتیم همون شب خونه باباش ک بهشون بگم بعدش باباش اینا کلی سرزنشش کردن(چون از جدایی میترسیدن وگرنه خیلی هم راضی به ازدواج ما نبودن) به حدی که به گریه افتاد گفتم به خانوادم میگم ک باباش ازم خواهش کرد نگم ک دعوا بدتر نشه ( تو خونه عینک دودی میزدم چون عمل لیزیک کرده بودم فقد مامانم فهمید بابامشون نفهمیدن) وقتی برگشتم خونه تا سه هفته باهاش صحبت نکردم جرعت نداشت بیاد خونمون میترسید بابا یا داداشم بفهمن جریان رو بعدش تولد مامانم شد با کادو و شیرینی اومد خونمون به همون بهونه. و مشاوره رفتیم ۲۰ جلسه از اون ب بعد دیگه خیلی کمتر شد حتی داد نمیزنه سرمم میترسه از طلاق ولی دعوا وبحثای معمولی رو داریم هنوزم

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری ادبش کردی تا دیگه نزنه؟؟؟

همون شب خیلی چنگ زدم تو سرو صورتش تو ماشین چون چشمامو عمل کرده بودم تازه دوماه بود و خودشم همون لحظه یهو متوجه شد به چشمم خورده دستشو میکبوید به فرمون میگفت غلط کردم و رفتیم همون شب خونه باباش ک بهشون بگم بعدش باباش اینا کلی سرزنشش کردن(چون از جدایی میترسیدن وگرنه خیلی هم راضی به ازدواج ما نبودن) به حدی که به گریه افتاد گفتم به خانوادم میگم ک باباش ازم خواهش کرد نگم ک دعوا بدتر نشه ( تو خونه عینک دودی میزدم چون عمل لیزیک کرده بودم فقد مامانم فهمید بابامشون نفهمیدن) وقتی برگشتم خونه تا سه هفته باهاش صحبت نکردم جرعت نداشت بیاد خونمون میترسید بابا یا داداشم بفهمن جریان رو بعدش تولد مامانم شد با کادو و شیرینی اومد خونمون به همون بهونه. و مشاوره رفتیم ۲۰ جلسه از اون ب بعد دیگه خیلی کمتر شد حتی داد نمیزنه سرمم میترسه از طلاق ولی دعوا وبحثای معمولی رو داریم هنوزم

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

حالا چون این یه حرف اشتباه زد اون حق داره بزنتش؟

توی کامنت من چیزی به عنوان اینکه استارتر حقش بوده کتک خورده دیدی؟

خواستی نظر بدی من بعد هم کامنتو چند بار بخون قبلشم فکر کن بد نیست

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز