2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی ریشه اش مونده پوستمو کنده دوتا دیگه هم سوراخن خیلی اذیتم میکنه ندارم سه تومن خرج عصب کشی کنم

الان کشیدن دونه ای تقریبا سه تومنه اینجا

عصب کشی شروعش از هفت

اگه میتونی که نکش حیفه

اگه ـپایه دندونت سالمه درستش کن

من فقط دندون عقلم رو کشیدم تو بارداریمدندونام خراب شدن و چون باردار بودم نتونستم درستش کنم یا بکشم الان که شیر میدم نمیتونم از هر طرف غذا بخورم خیلی اذیت میشم پول هم ندارم مجبورم برم بکشمشون

هست و نیستم الله

یکی ریشه اش مونده پوستمو کنده دوتا دیگه هم سوراخن خیلی اذیتم میکنه ندارم سه تومن خرج عصب کشی کنم

اشتباه نکن حیفه فقط ریشه شو بکش من این ماه ۵ تا ریشه کشیدم و چقدر پشیمونم که بموقع درستش نکردم

الان کشیدن دونه ای تقریبا سه تومنه اینجا عصب کشی شروعش از هفت اگه میتونی که نکش حیفه

خیلی اذیتم میکنه و چون شیر خوار دارم نمیتونم غذا بخورم خیلی اذیت میشم اینجا این دکتر پنج شنبه ها نصف قیمت دندون میکشه

هست و نیستم الله

خیلی اذیتم میکنه و چون شیر خوار دارم نمیتونم غذا بخورم خیلی اذیت میشم اینجا این دکتر پنج شنبه ها نصف ...

الهی عزیزم

فدا سرت دیگه چاره ای نیست پس

منم تا الان چهار تا دندون کشیدم فقط چون خیلی میترسم از دندان پزشکی میذارم دیگه وقتی داغون شد قشنگ میرم