2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ضایع بوده جشن ؟ اخه گفته مادرش شیرینی قبولی فلانی رو میخوام بدم بیاین جشن بزن و برقص نبوده

به نظر من که اصلاً ضایع نبوده

بعضیا کلا حسودن مثل مادر من که طلسمم کرده شوهر نکنم و دانشگاه رو ادامه ندم چون خودش سوادش کمه در حد ابتدایی بلده

خیلیها برای یک نتیجه خوب چندسال کنکور میدن 21 که سنی نیست، کیفیت مهمه

آدم برای خودش زندگی میکنه ما چه میدونیم مردمی که حرف میزنن دوستن یا دشمن؟ هرچی میخوان بگن

انشاءالله موفق باشه

انشاءالله دختر منم رتبش خوب بشه دانشگاه خوب بیاره😍جشن بگیرم بگید الهی آمین😘

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

افراد خوش ذات کسانی اند که با شادی بقیه خوشحال میشن...

نظرات بقیه هیچ اثری به حال ایشون نداره

اگه بگن باهوشه، اثر نداره

اگر بگن کمهوشه، بازم اثر نداره

ادم باید با خوشحالی بقیه شاد شه؛ شاید اون خانواده فقط خواستن دیگران رو تو شادیشون شریک کنن و اگه تو فامیلاتون همه پزشکی و مهندسی میارن که دیگه باید برا فامیلاتون عادی باشه و انقد قضیه رو بزرگ و خاله زنک نکنن!

این کاربری مورداستفاده دو دوست هستش😊

چقدر عالی که با تلاش و پشتکار به هدفش رسید ، و آفرین به مادر دختره که کلی پیگیری کرده و همراه دخترش بوده ، این موفقیت جشن گرفتن هم داره ، و اطرافیان هم بی نهایت حسود هستند ، اون دختر الان خانم دکتر مملکت هست.

الان همش میگه کاش همون سال اول میخوندم همه پشتم حرف میزنن فک کنم مریض شده بیچاره خیلی فک میکرد همون ...

هیچ وقت واسه رفتن ب دانشگاه دیر نیس

ی دبیر داشتیم تو سن ۴۰ سالگی قبول شد پزشکی تاره بچه ام داشت اینقدددد خوشحاله