shahzadehlak مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 144 عنوان فردا قرارع برم سه تا دندونم رو بکشم ترسیدم 52 بازدید | 9 پست من میخواستم🥲😬چکارکنم پول عصب کشی ندارم مجبورم برم بکشمشون هست و نیستم الله 1404/11/29 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1234vorojak عضویت: 1398/06/31 تعداد پست: 5810 اگه ـپایه دندونت سالمه درستش کن خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
shahzadehlak مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 144 چرا خب دونه دونه درست کن یکی ریشه اش مونده پوستمو کنده دوتا دیگه هم سوراخن خیلی اذیتم میکنه ندارم سه تومن خرج عصب کشی کنم هست و نیستم الله
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 3223 یکی ریشه اش مونده پوستمو کنده دوتا دیگه هم سوراخن خیلی اذیتم میکنه ندارم سه تومن خرج عصب کشی کنم الان کشیدن دونه ای تقریبا سه تومنه اینجا عصب کشی شروعش از هفت اگه میتونی که نکش حیفه
shahzadehlak مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 144 اگه ـپایه دندونت سالمه درستش کن من فقط دندون عقلم رو کشیدم تو بارداریمدندونام خراب شدن و چون باردار بودم نتونستم درستش کنم یا بکشم الان که شیر میدم نمیتونم از هر طرف غذا بخورم خیلی اذیت میشم پول هم ندارم مجبورم برم بکشمشون هست و نیستم الله
zahrak00 عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 371 یکی ریشه اش مونده پوستمو کنده دوتا دیگه هم سوراخن خیلی اذیتم میکنه ندارم سه تومن خرج عصب کشی کنم اشتباه نکن حیفه فقط ریشه شو بکش من این ماه ۵ تا ریشه کشیدم و چقدر پشیمونم که بموقع درستش نکردم
shahzadehlak مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 144 الان کشیدن دونه ای تقریبا سه تومنه اینجا عصب کشی شروعش از هفت اگه میتونی که نکش حیفه خیلی اذیتم میکنه و چون شیر خوار دارم نمیتونم غذا بخورم خیلی اذیت میشم اینجا این دکتر پنج شنبه ها نصف قیمت دندون میکشه هست و نیستم الله
khanm_m عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 3223 خیلی اذیتم میکنه و چون شیر خوار دارم نمیتونم غذا بخورم خیلی اذیت میشم اینجا این دکتر پنج شنبه ها نصف ... الهی عزیزم فدا سرت دیگه چاره ای نیست پس منم تا الان چهار تا دندون کشیدم فقط چون خیلی میترسم از دندان پزشکی میذارم دیگه وقتی داغون شد قشنگ میرم