2777
2789
عنوان

شغل پارتنرم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 27 پست

شغلشه دیگه باید چشاش عادت کنه 😂

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منم همینو میگم ولییی میدونین اخهه غیرتی میشممم😂نمیتونم قبول کنم درسته بهش چیزی نمیگما ولی ته ...

بابا اون اصلا به این چیزایی که تو میگی توجه نمیکنه اینقدر در سایزهای مختلف دیده و بالا و پایین کرده که اصلا بهش فکر نمیکنه تو هم بی توجه باش

تو تاپیک گفت19سالتهاگر از زمان کنکور با ایشون بوده پس زیر دوازده بودهالبته مشخصه تاپیک فیکه

واقعا شایدم من ندیدم🤦♀️

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

تو تاپیک گفت19سالشهاگر از زمان کنکور با ایشون بوده پس زیر دوازده بودهالبته مشخصه تاپیک فیکه

عزیزم من از شما راهنمایی خواستم تاپیکمم فیک نیس اگه حس میکنی فیکه لطفا نظر نده به حد کافی ذهن من درگیره بعدم ک پارتنرم دکتر نیس شغلش مرتبط با ایناس نمیخوام واضح بگم شناسایی شم😄از ۱۴سالگی باهاشم دو هفته دیگه ۲۰ساله میشم زیادی ب خودت فشار نیار اذییت میشی گلم