2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم خسته شدم

4149 بازدید | 105 پست

دیگه خسته شدم اونقد باشوهرم دعوا کردم خودم کوتاه اومدم از صبح رفت بیرون گفت میام میبرمت دکتر ساعت ۳ شد زنگ زدم گفت دارم تازه ناهار میخورم ۵ زنگ زدم گفتم چطور نهاریه ۲ ساعت طول میکشه عصبی شدم ساعت ۶ اومد دنبالم رفتم تو ماشین همش حرصم داد منم وقتی حرصم میده با ناخنم دستشو فشار میدم اومد دید گفت نیاز ب دکتر نداری منم بهم برخورد بهش گفتم روزم گشنمه زود بریم خونه قیمه اماده نکردم فعلا گفت ب من چه میخواستی اماده کنی اومدم خونه همش خمیازه کشید گرفت خابید بعد دید من شام اماده کردم رفت کنار اپن ب نون پنیر کره مربا خوردن من گفتم مگه شام نذاشتم چرا میخوری سفره باز کردم گفت گشنم نیست باید برم منم داد زدم سرش گفت دهنتو پاره میکنم گذاشت رفت از خونه گوشیشم خاموش کرد چیکار کنم اخه بخدا خسنه شدم دیگه

بخاطر این میخوای خودتو بکشی؟

چندسالته خدایی؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو عصبی نکن مردا وقتی از چیزی ناراحتن میخوان برن توی لاک خودشون 

اینکه رفت بیرون و گوشیش خاموش کرد کاملا عادیه یکم آروم باش و وقتی اومد زیاد دم پرش نرو بزار اروم بشه خودش میاد سراغت گلم