2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 105 پست
ببین داد و بیداد کردن چیزی رو درست نمیکنه. لحنت طلبکارانه است . نباید اینطوری باشه .  ساعت 5 ز ...

اخه بخدا من تو این شهر غریب هیچکیو ندارم فقط شوهرمه همش احساس میکنم بهم بی توجهه شده

چطوری از دلش دربیارم

عجول نباش. صبر داشته باش. 

برای اینکه از دلش دربیاری باید کم کم رفتارتو بهتر کنی . 

کارها و رفتار ها و حرفاهای دلسرد کننده رو به کل حذف کن . 

اگه دیدی شوهرت یه قدم به سمتت اومد و خوبی کرد باروی گشاد و مهربونی به استقبالش برو . اخم و تخم نکن. بذار از بودن در کنار تو لذت ببره نه ایکنه مایه عذابش باشی. و روزها بهر بهانه ای بخواد دیرتر بیاد خونه. باید طوری رفتار کنی که برای اومدن به خونه و پیش تو لحظه شماری کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بخدا من تو این شهر غریب هیچکیو ندارم فقط شوهرمه همش احساس میکنم بهم بی توجهه شده

میدونم عزیزم مشکلت اینه که عجله داری کلا تو همه چیز. باید یاد بگیری صبور باشی. درست میشه . 

تو فقط به شوهرت محبت کن مطمئن باش مثل موم تو دستت نرم میشه هرکاری بخوای برات انجام میده

یه چیز دیگه 

همیشه برای شوهرت یه احترام خاصی قائل باش. مثل پادشاه باهاش رفتار کن . اینقدر بالا ببرش که احساس غرور و افتخار کنه به داشتن زنی مثل تو. نه اینکه ارزو کنه کاش اصلا باهات ازدواج نمیکرد. 

وای توروخدا من طاقت ندارم 

طوریش نمیشه نگران نباش یه جایی همین دور و براست. تا صبح که نمیتونه بیرون بمونه. برمیگرده تو هم چراغو خاموش کن تا خودش بیاد شاید میخواد وقتی خوابیدی بیاد که نخواد باهات چشم توچشم بشه