2777
2789

فشارم بالا ميره همه اين دكترو بهم معرفى كردند دى ماه بود رفتم يه دكتر نود ساله با يه مطب قديمى عين سريال شهرزاد

خلاصه بهمه گفت بعد يه ماه بيا من نتونستم برم هفته پيش بهداشت بودم دادم دكترش واسم از نوشت تا جوابشو ببرم 

خدايا شكرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اينكه ديروز رفتم نشستم ميكه چته

ميگم فشار خون دارم

ميگه از كجا فهميدى گفتم گرفتم سيزده ميشه

داد زد سرم كه نميفهمه من چى ميگم پرسيدم از كجا فهميدى

گفتم سيزده و نه ميشه فهميدم

حالا داد زد رو سر شوهرم كه من چى ميگم اين چى ميگه

يه با ر بگه از كجا فهميد

خدايا شكرت

من دوهفته پیش رفتم غربال اولمو نشون بدم چهل تومنم ویزیت دادم رفتم گفت همه چیت خوبه برو دوهفته دیگ بیا برات انومالی بنویسم با اهن و مولتی

گفتم باشه بشین تا بیام بعدا فهمیدم دوستم تو مطب همین کار میکنه دادم دوستم برد داد بهش انومالی نوشت برام😊😊😊😊☺😂😂😂😂😂😂

یه جا دکتر زنان رفتم دو نفر دونفر میفرستادن پیش دکتر

اون یکی‌قشنگ میشست مشکل این یکی رو گوش میداد😐😐😐😐

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

حالا ميگه چى ميخورى گفتم ادوان ميخورم شما دادين

باز داد كشيد من همچين دارويي نميدم

بعد جالب اينجاست كه اسم ديگه دارو رو ميگفت تو نسخه هم باز نوشته

خدايا شكرت

شوهرم چشمش به یه ماده خوراکی حساسیت داشت (بعداخودمون فهمیدیم دکتر که نفهمید)رفتیم چشم پزشکی متخصص بود مثلا

معاینه کرد

دارو نوشت

بعد گفت میخوای ۳۵ بده الان منشی ۳۷ تومن ازت میگیره

خودش پول ویزیتو گرفت گذاشت تو کشو

منشی ۳۷ میگرفت یعنی؟🤔🤔🤔

خودش تخفیف میداد؟😑😑😑

به منشیش بی اعتماد بود؟🙄🙄🙄🙄

و هزاران ایا دیگر که برای ما بوجود اومد

موندم به کسی که این دکترو معرفی کرد بهمون

بی خیال باش تا کامروا باشی