2777
2789
عنوان

ترس از زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 74 پست
بچه خفه نمیشه تو آب؟ یا ممکنه اب بره توی شش هاش؟

قبل از زایمان تو آبی, آب باعث میشه دردها واست قابل تحمل بشه و آروم شی, لحظه زایمان بیرون از آب انجام میشه.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپیدورال چیه؟ اختیاریه یا باید دکتر بگه

در موردش به فارسی سرچ کنید خیلی اطلاعات کاملتری به دست میاری عزیزم. اختیاری هست معمولا . من به پیشنهاد دکترم انجام دادم و اجباری در کار نبود.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
قبل از زایمان تو آبی, آب باعث میشه دردها واست قابل تحمل بشه و آروم شی, لحظه زایمان بیرون از آب انجام ...

نه اتفاقا لحظه زایمان هم تو آب انجام میشه.

ولی من تاحالا موردی راجع به خفگی و ... نشنیدم 

اره من عروس عموم خیلیییی لاغر و ضعیف بود ولی ی بچه داره ماشالا تپل و خوشگل

ان شالله شمام نی نی نازو سالم

و البته صالح بیارین

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
یادم نیس از شوهرم میپرسم میگم ولی انچنان هزینه ای نداره زایمان طبیعی دردسرشم کمه راحت میتونی کاراتو ...

آره درسته 

منم باردار نبستم ولی ترجیحم ب طبیعیه اگر قسمت بشه باردار شم.

مگر اینکه پزشک تشخیص بده توانایی زایمان طبیعی رو ندارم.

اپیدورال دکترم خودش زد من خودم چیزی نگفتم منم میترسیدم راستش ولی خب بعدش دردی نداشتم

یعنی اولش درد تا حد پریودیه وقتی پنج سانتی دهانه رحمت باز شد؟بعدش اپیدورال زدن به کمرت؟دردات رفت؟اره؟بیحس شدی چجوری زور میزدی بچه گیر نکرد

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
یعنی اولش درد تا حد پریودیه وقتی پنج سانتی دهانه رحمت باز شد؟بعدش اپیدورال زدن به کمرت؟دردات رفت؟اره ...

۴سانت باز شده بود خب باید زور بزنی ک بچه بیاد دیگه وگرنه نمیاد ک 

۹۹/۹/۹  💖💖
چجوریه؟؟؟

خب بعده اینکه ۴سانت باز شد رحمم دکتر خودم بالاسرم بود ایپدورال زدن بعدم زایمان بخیه زدن دوهفته بعد بخیه ها افتاد سخت نیس یاشایدم مونده ب بدن ادما نمیدونم

۹۹/۹/۹  💖💖
۴سانت باز شده بود خب باید زور بزنی ک بچه بیاد دیگه وگرنه نمیاد ک 

نه میدونم میگم وقتی بی حسی زدن چجوری میتونی زور بزنی؟میشه زور زد؟سخت نی؟

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله