یه پسره مجازی پیشنهاد داده بود و صحبت کردیم و روز بعد دیدم ظاهرش تایپم نیست و همش پیام میده بلاکش کردم
بعدش پشیمون شدم ولی منتظر موندم بیاد. حضوری می دید نخ میداد یا می خواست صحبت کنه.
بعدش دیدم یکی با اکانت فیک همش راجبش ازم میپرسه. فکر کردم خودشه و گفتم خوشتیپه و منتظرم بیاد. نگو دوست دخترشه ویس داد فهمیدم دختره 😐که اینقدر پیگیره و مدام بهم پیام میده. بهم میگه به دوست پسرم نگو بهت پیام دادم.
نظرتون حالا به پسره بگم دوست دخترتو جمع کن؟👀 میترسم دختره بفهمه انتقام ازم بگیره یا عکسام که از پروفم داره و آبروم تو دانشگاه ببره
یعنی نکنم اینکارو؟ خب چجوری انتقام بگیرم پس؟ اون قول داد بمونه بعد رفت خدا لعنتش کنه
معلامه نباید اینکارو کنی
اصلا چرا باید انتقام بگیری خیلی افراد هستن که بد قولی میکنن پس همه باید بریم انتقام بگیریم اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه بعد اینو یاد بگیر قرار نیست با هرکسی که میخوای آشنا بشی تا اخر عمر بمونی گاهی میبینیم رفتارمون بهم نمیاد یا فرهنگمون جور نیست قاعدتا بهتره جدا بشیم
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
عزیزم درست ولی اون بهم دست زد قول داد تا تهش بمونه بعد اینجوری کرد 😔
به جاش بزگتر شدی یاد گرفتی به هیچکس اعتماد نکنی مخصوصا پسرای این دوره حس میکنم سنت کمه بنظرم انتقام بیشتر به خودت صدمه میزنه چون طرف مقابل سکوت نمیکنه دیگه وارد بازی دو سر باخت میشی
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
اون ترسوعه عزیزم ولی درست میگید من مثلا میخوام جوری جلوه بدم که مامانم عصبی شده و زنگ زده خودم روحم ...
بنظر من کلا اینکارو نکنید بزرگتر ها هم درگیر این روابط نکنین که دیگه جنجال به پا میشه باز هر طور خودت میدونی من نظرم اینکه بیخیال شو تو با پیشرفتت و پیدا کردن کیس بهتر میتونی انتقام بگیری