2777
2789
عنوان

ترس از زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 74 پست

سلام

آقا من که جثه ی بسیاااار ریزی دارم چگونه میتوانم زایمان کنم فقط تو کف اینشم😂

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی اوردم ترسناک نیس بیحسی میزنن ب پایین واژنت درد نداره ک اصن خیلی راحت زودم جای بخیه هات خوب ...

بیحسی زیر واژن زدن برات همون اول؟یا اپیدورال کردی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
اختیاریو ورداشتن قبول نمیکنن دکترا😒 باید تا دم مرگ بری بعد سزارینت کنن

نه بابا پول بدي همه جا سزارين ات ميكنند تو همين سايت يه خانومي از جنوب بود كه تو شهرشون اصلا سز انتخابي نداشتن انقدر چرخيد تا يه دكتر نامه دادش مشكل فكر كنم ديسك كمر داره نميتونه زايمان كنه يكي هم از دكتر قلب نامه داشت كه مشكل قلبي داره تو تهران هم كه دكترها ازت نظر ميپرسن كاري ندارن كه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
شما اقدام کن😊😊 بهر حال یا باید طبیعی زایمان کنید یا سزارین.  اگر مالی مشکلی ندارید که نهایتا ...

دقیقا همینه بعد زایمان انگار همه چی تموم میشه

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
من بی حسی هم نزدم خیلی هم تی تیش مامانیم ولی خدا صبرشو داد

اره منکه دومیو هم ک حاملم طبیعی میارم چون خواهر شوهرم بعده سزارین هیکلش بهم ریخت شکم اورده بدجور ولی من مثه قبل شدم

۹۹/۹/۹  💖💖

من زایمان سختی داشتم چون به خاطر خونریزی قبل از اینکه دردام شروع شه بستری شدم. اگه دردهای اصلی رو خونه تحمل کنی بعد بری بیمارستان, طبیعی عالیه,کمتر اذیت میشی. من کلی بخیه خوردم اما اصلا حس نکردم و اینکه تا ده روز خوب شد. دومی رو میخواستم سزارین کنم اما دکتر اجازه نمی ده میگه دومی خیلی راحت تر از اولیه. احتمالا اینم طبیعی بیارم.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

طبیعی زایمان در آب هم هست اونم میگن خوبه.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
طبیعی زایمان در آب هم هست اونم میگن خوبه.

بچه خفه نمیشه تو آب؟ یا ممکنه اب بره توی شش هاش؟

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم