خانوما همسرم به برادرش پول قرض داده بود بدون اطلاع پدرشون.برادرشم يك تومن 500تومن پس داد حالا مونده 2 تومنش ك نميده.از طرفي يه ارثيه از مادربزرگشون داشتن ك پدرشوهرم دادش به سه تا بچه هاش.برادرشوهرم ميره عابربانكي ك پول توش بوده رو از خواهرشوهرم ميگيره بدون اطلاع شوهرم از سهم همسرم نيم سكه سرعقدي واسه خودشون و ربع سكه واسه خواهرشوهرم ميگيره ك سرعقد به ما بده.از طرفي شوهرم ك گفت سهم الارث عزيز رو بهم بده تازه فهميديم ك بعله كادوها از پول ارثيه بوده و اون همه هم سر وگردن گرفتن واسمون موقع كادو دادن.درصورتي ك مادوي مامان و داداش من از همه گرون تر بود حدود 2 تومن شد جفتش ولي اونا سه تاشون يعني خواهرشوهر برادرشوهر وپدرشوهر 2 تومن شد.اينا به كنار.پدرشوهرم سر جريان سهم الارث فهميد ك شوهرم به برادرش پول قرض داده و اونم پولشو خورده زماني بود ك شوهرم بيكار بود گفت من واست ماشين ميخرم ماهي يه تومن به من بده ك پولشو پس بدي در صورتي ك چندماه قبلش ك برادرشوهر ميخواست خونه عوض كنه پدر شوهر 40 ميليون بهش پول داد ك خونه بزرگتر بخره.ولي پول ماشينو از همسرم خواست.ولي به شرطي ك ماشين به اسم شوهرم باشهولي الان ماشين به اس پدرشوهره.اينم به كنار
ما 6 ماه ك عقد بوديم برادرشوهرم يك بارم نگفت بيايد خونه ما.درصورتي ك خواهرشوهرمو تو دوران عقد پاگشا كردن.بعد از 6 ماه تازه برگشته ب شوهرم ميگه تو واسم ارزشي نداري چون خونه من نيومدي و هرچي تونسته بود به همسرم گفته بود اينم هيچي نگفت چون بزرگتره.ولي ديگه قطع رابطه كرد حتي سلام عليكم نداشتن چون روز مرد زنگ زدن بهش تبريك بگن خواهرشوهرم و شوهرش با مادر شوهرم حرف زدن با برادرشوهرم ولي همين ك شوهرم خواست حرف بزنه گوشيو قطع كرد و شوهرمو خورد كرد
اگه وضع شوهرت خوبه چن تازه ازدواج نوموده ای خودتو درگیر مسایل مالی خانوادگیش ومیراثیش نکن ای ...
من اصا دخالت نميكنم.حتي پدرشوهرم انقدر طرفدار پسر بزرگشه به شوهرم گفت بيا من پولتو ميدم من خودمو به اون راه زدم گفتم من از پول خبر ندارم چون همسرم بهم گفت ولي گفت جلو خونوادم حرفي نزن.ولي پدرشوهرم اون دفعه ميگه تقصير زنته دست تورو نميگيره ببره خونه داداشت.ك شوهرمم گفت هروقت اون پاگشا كرد منم دست زنمو ميگيرم ميبرم خونش
پس قضیه احتمالا اینه که به هر قیمتیه میخوان همه رو نگه دارن دور هم کار ندارن کی مقصره به نظر من شما هیچ کاری نکن که بعد بندازن تقصیر شما بذار شوهرتون تصمیم بگیره در مسائل مالی هم یا مستقل باشید یا اول قول وقرارا رو بنویسید
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظر من دو تا ایراد دارید یک روابط مالیتون رو جدا نکردید یه عابر بانکه همه رفتن سرش خوب پول شما تو ...
پول توي عابربانك بود مثلا دست خواهرشوهرم بوده تا عقد ما تموم شه بعدش برن جدا كنن.ولي اون از اونجايي ك با برادربزرگش يكيه داداشه بهش گفته اونم بدون اينك ب همسرم بگه كارتو بهش داده.اونم خرج كرده الان يه بار ميگه خرج عقدتو دادم درصورتي ك اصلا عقد ما خرج با من بود نه اونا جز كادوها ك نصف سهم الارثم نميشد شوهرمم ميگه پس بقيه پولم كو خرج عقدمم دادي باشه بقيشو پس بده.الانم ميگه پولمو بده تا برم خونش ولي بايد همونجور ك با عزت اومده پول گرفته با احترام بهم برگردونه ولي حرف تو گوش پدرشوهرم نميره ميگه اون بزرگتره تو نبايد اين حرفو بزني.اين وسط منم قاضي ميكنه ك تو بايد شوهرتو ببري
چرا اینقدر تبعیض آخه، خب تو روشون بگید اشکالی نداره که بعدشم اگه شوهر شما یه کار مناسب پیدا کنن میت ...
الان توي يه كارخونه صبح تا شب كارميكنه با حقوق كارگري.بعدش برادرشوهرم دم مغازه پدرشوهرمه كلا درروز 4 ساعت بيشتر نميره آخر ماهم كل هزينه هاش و درآمد مغازه نصف ميشه بين اونو پدرشون.خيلي شبا هم ميذاره ميره چون پدرشوهرم معلوليت داره ودش نميتونه در مغازه رو ببنده همسرم بايد بره اونم ببنده واسش
الان بقیشو خوندم . . . پس قضیه احتمالا اینه که به هر قیمتیه میخوان همه رو نگه دارن دور هم کار ...
دقيقا قصد پدرشوهرم اينه ميگه من ميخوام همه دور هم باشن.درصورتي ك اصلا جاريم تو اين فازا نيست ك با اينا رفت وآمد كنه.اينا كلا واسش غريبه ن.تو اين 8 ماه عقد من فقط دوبار ديدمش اومده خونشون والسلام
بابت مسائ مالي هم همسرم ميگه پولمو با احترامي ك گرفته بياره پس بده بعدش من آشتي ميكنم ولي كو گوش شنوا.ميگن پولتم نداد اشكال نداره تو برو آشتي كن.منم دخالت نميكنم اون شبم گفتم ك من بين دوتا برادر نميتونم حرفي بزنم ولي پدرشوهرم ميندازه تو زمين من ك مقر تويي بايد با شوهرت حرف بزني وببريش