2777
2789
عنوان

اين وسط حق با كيه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 40 پست
اگه وضع شوهرت خوبه چن تازه ازدواج نوموده ای  خودتو درگیر مسایل مالی خانوادگیش ومیراثیش نکن ای ...

من اصا دخالت نميكنم.حتي پدرشوهرم انقدر طرفدار پسر بزرگشه به شوهرم گفت بيا من پولتو ميدم من خودمو به اون راه زدم گفتم من از پول خبر ندارم چون همسرم بهم گفت ولي گفت جلو خونوادم حرفي نزن.ولي پدرشوهرم اون دفعه ميگه تقصير زنته دست تورو نميگيره ببره خونه داداشت.ك شوهرمم گفت هروقت اون پاگشا كرد منم دست زنمو ميگيرم ميبرم خونش

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
كل هزينه عروسي برادرشوهرمو پدرشون داده ولي الان واسه عروسي ما زحمت كشده پول رهن خونمونو گذاشته ...

چرا اینقدر تبعیض آخه، خب تو روشون بگید اشکالی نداره که

بعدشم اگه شوهر شما یه کار مناسب پیدا کنن میتونن ماشینو به پدرشون پس بدن اینجوری بدونه هیچ حرف و منتی دارید زندگی خودتونو میکنید 

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بقیشو خوندم . . . 

پس قضیه احتمالا اینه که به هر قیمتیه میخوان همه رو نگه دارن دور هم کار ندارن کی مقصره به نظر من شما هیچ کاری نکن که بعد بندازن تقصیر شما بذار شوهرتون تصمیم بگیره در مسائل مالی هم یا مستقل باشید یا اول قول وقرارا رو بنویسید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شما این وسط هیچکار نکن لطفا  اصلا به این موضوع فکر هم نکن خودشون میدونن  یک عمر قبل از ا ...

آخه پدرشوهرم اون دفعه جلو خواهرشوهرم و شوهرش ميگه تقصير توعه ك دست شوهرتو نگفرتي ببري خونه داداشش.شوهرمم گفت اونا پاگشامون نكردن ك ما بريم.خواهرشوهرمم ك كلا طرفدار داداش بزرگه ست گفت خب مگه چيه.منم خواهرشوهرم پاگشام نكرد خودم پاشدم رفتم.اين حرفا واسم سنگين بود.نميخوام دوباره بشنوم.بعدشم اون برادرش كلا زنش با اينا مشكل داره رفت وآمد نميكنن اينا هم ميخوان شوهر منو خورد كنن ولي اون پسرشون آب تو دلش تكون نخوره

شما که قراره پول ماشینو بدین خب برین برای خودتون ماشین بگیرید که منت کسی بالاسرتون نباشه

ماشینشونو بذارید دم در خونه شون

تکلیف مسائل مالیتونو مشخص کنید

حساب حسابه کاکا برادر !

یه حدیث خوندم که با قوم و خویش دو کار نکنید : یکی همسایگی و دیگری تجارت !

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
من اصا دخالت نميكنم.حتي پدرشوهرم انقدر طرفدار پسر بزرگشه به شوهرم گفت بيا من پولتو ميدم من خودمو به ...

هر کار کنی اخرش پای شما نوشته میشه بدی ها

پس چیزی نگو تا شوهرت ببینه

فقط امیدوارم این بحثا رو به خانواده خودتم نگی بهتره

شما که قراره پول ماشینو بدین خب برین برای خودتون ماشین بگیرید که منت کسی بالاسرتون نباشه ماشینشونو ...

البته حل همه ی مسائل در کمال احترام و تربیت و منطق و آرامش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
به نظر من دو تا ایراد دارید یک روابط مالیتون رو جدا نکردید یه عابر بانکه همه رفتن سرش خوب پول شما تو ...

پول توي عابربانك بود مثلا دست خواهرشوهرم بوده تا عقد ما تموم شه بعدش برن جدا كنن.ولي اون از اونجايي ك با برادربزرگش يكيه داداشه بهش گفته اونم بدون اينك ب همسرم بگه كارتو بهش داده.اونم خرج كرده الان يه بار ميگه خرج عقدتو دادم درصورتي ك اصلا عقد ما خرج با من بود نه اونا جز كادوها ك نصف سهم الارثم نميشد شوهرمم ميگه پس بقيه پولم كو خرج عقدمم دادي باشه بقيشو پس بده.الانم ميگه پولمو بده تا برم خونش ولي بايد همونجور ك با عزت اومده پول گرفته با احترام بهم برگردونه ولي حرف تو گوش پدرشوهرم نميره ميگه اون بزرگتره تو نبايد اين حرفو بزني.اين وسط منم قاضي ميكنه ك تو بايد شوهرتو ببري

اون که شوخی بود اما اصلا از خودت انرژی نذار سر این قضیه اخرش همه چی به پای عروس نوشته خواهد شد دی ...

من اصلا دخالت نميكنم ولي ناراحتم از اينك ميگن تو تقصير داري ك شوهرتو نميبري

چرا اینقدر تبعیض آخه، خب تو روشون بگید اشکالی نداره که بعدشم اگه شوهر شما یه کار مناسب پیدا کنن میت ...

الان توي يه كارخونه صبح تا شب كارميكنه با حقوق كارگري.بعدش برادرشوهرم دم مغازه پدرشوهرمه كلا درروز 4 ساعت بيشتر نميره آخر ماهم كل هزينه هاش و درآمد مغازه نصف ميشه بين اونو پدرشون.خيلي شبا هم ميذاره ميره چون پدرشوهرم معلوليت داره ودش نميتونه در مغازه رو ببنده همسرم بايد بره اونم ببنده واسش

الان بقیشو خوندم . . .  پس قضیه احتمالا اینه که به هر قیمتیه میخوان همه رو نگه دارن دور هم کار ...

دقيقا قصد پدرشوهرم اينه ميگه من ميخوام همه دور هم باشن.درصورتي ك اصلا جاريم تو اين فازا نيست ك با اينا رفت وآمد كنه.اينا كلا واسش غريبه ن.تو اين 8 ماه عقد من فقط دوبار ديدمش اومده خونشون والسلام

بابت مسائ مالي هم همسرم ميگه پولمو با احترامي ك گرفته بياره پس بده بعدش من آشتي ميكنم ولي كو گوش شنوا.ميگن پولتم نداد اشكال نداره تو برو آشتي كن.منم دخالت نميكنم اون شبم گفتم ك من بين دوتا برادر نميتونم حرفي بزنم ولي پدرشوهرم ميندازه تو زمين من ك مقر تويي بايد با شوهرت حرف بزني وببريش

الان توي يه كارخونه صبح تا شب كارميكنه با حقوق كارگري.بعدش برادرشوهرم دم مغازه پدرشوهرمه كلا درروز 4 ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😞 کاش میرفتید با پدرمادر همسرتون صحبت میکردین در رابطه با این شرایط بوجود اومده

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊