2777
2789
عنوان

اين وسط حق با كيه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 40 پست
ببین عزیزم اشتباه از هر طرفی باشه شما نباید وارد بشی و دخالت کنی. هرچی باشه آخر سر پدر و برادرش هستن ...

من تا جايي ك ميتونم كنار ميگيرم ولي مشكل اينه ك جلو هركي باشه پدرشوهرم به من ميگه ك تو بايد شوهرتو ببري خونه برادرش.بعدشم ك سرد برخورد ميكنه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
شما که قراره پول ماشینو بدین خب برین برای خودتون ماشین بگیرید که منت کسی بالاسرتون نباشه ماشینشونو ...

خب پول شوهرمو نميده ك بخوايم حساب كتاب كنيم.اصلا به روي خودشم نمياره.حتي رفته وام ازدواج خواهرشوهرمم گرفته ك فقط همسرشوتامين كنه.يعني به نوعي داره از خونوادش ميدزده ك زنش راضي باشه.الانم شوهرم شرايطشو نداره ك پول ماشينو پس بده يا ماشين بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کار کنی اخرش پای شما نوشته میشه بدی ها پس چیزی نگو تا شوهرت ببینه فقط امیدوارم این بحثا رو به خ ...

خونواده خودم ك اصلا كاري ندارن و دخالتم نميكنن.منم خيلي چيزا رو نميگم راحتترم

اینجور مواقع فقط یه لبخند کج تحویل بده

من هيچي نگفتم فقط گفتم شما بزرگتري حرفتون درست.چون شوهرم بهم گفت هيچ وقت خودتو با خونوادم طرف نكن هرچي بود بنداز پاي من.خودم ميگم

دقيقا قصد پدرشوهرم اينه ميگه من ميخوام همه دور هم باشن.درصورتي ك اصلا جاريم تو اين فازا نيست ك با اي ...

متاسفانه کسی که مغزش روی یک فکر خشک شده باشه کاریش نمیشه کرد نا باید کنار بیاید یا قطع رابطه چون اون عوض نمیشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم خیلی ناراحت شدم😞 کاش میرفتید با پدرمادر همسرتون صحبت میکردین در رابطه با این شرایط بوجود اومد ...

همسرم وقتي بيكار بود به پدرش گفت واسم ماشين بخر از پول رهن خونه.چون هم خونه به اسم پدشه هم پولو به اسم اون گذاشتن تو بانك.قيامت شد سر همين حرفش.خواهرشوهرم به من زنگ زده بود ك جلو شوهرتو بگير ما از پسش برنميايم خون بابامامانو گرفته تو شيشه.داداش من اگه تو مغازه بابام داره كار ميكنه داره شاگردي ميكنه ديگه نمگفت حقوق شاگرد با صاحب مغازه كجاي دنيا يكيه.آره داداش من قسط و قرض داره ولي نميگفت ك كل هزينه هاش و قرضاش واسه مبلاييه ك خانومش پسنديده.ميگفت بابام اين همه هزينه كرده واسش ديگه نمگفت ك بابام ب داداش بزرگه هم 40 ميليون همينجوري پول داده ك خونشو عوض كنه.كلا هرجوري ك باشه پشت برادربزرگه و زنشو با تموم بي محلياشون زمين نميذارن

همسرم وقتي بيكار بود به پدرش گفت واسم ماشين بخر از پول رهن خونه.چون هم خونه به اسم پدشه هم پولو به ا ...

چی بگم والا 

از خدا میخوام تو این ماه عزیز یه در موفقیت جلو روتون باز کنه که بتونین زندگیتون رو سرپا نگه دارین از من میشنوی اصلا منتظر کمک کسی نباشید خودتون باشیدو خدا

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
شما این وسط هیچکار نکن لطفا  اصلا به این موضوع فکر هم نکن خودشون میدونن  یک عمر قبل از ا ...

فرشته صورتی جان درست میگن کاااااملا باهاشون موافقم. تو مسائل مالی خانواده شوهرتون دخالت نکنید آیا دوست دارید وقتی بزرگتر خودتون داره بهتون ارث میده شوهرتون بیاد بگه چرا خواهرت یا برادرت بیشتر برد؟؟

متاسفانه کسی که مغزش روی یک فکر خشک شده باشه کاریش نمیشه کرد نا باید کنار بیاید یا قطع رابطه چون اون ...

آخه بدبختانه مادرشوهرم گناه داره اصلا خجالت ميكشيم تو روي اون حرفي بزنيم انقدر مظلومه.پدرشوهرمم ك اون وضعيتشه.خواهرشوهرمم شهرستان زندگي ميكنه و نيست.او شب اين پيرزنو بردن بيمارستان ما رفتيم همه كاراشو كرديم ساعت 9 به ما زنگ زدن ما خودمونو رسونديم بعدش برادرش ساعت 11 و ربع تازه اومده.كه چي .آقا مهموني بود خونه فاميل زنش.بعدش جالب اينك پدرشوهرم ميكفت حق ندارين بگين اين دير اومده چون اون تهران بوده تا اينجا بياد طول ميكشه.بخاطر اين مسائل اصلا نميشه قطع رابطه كرد

چی بگم والا  از خدا میخوام تو این ماه عزیز یه در موفقیت جلو روتون باز کنه که بتونین زندگیتون ر ...

ان شاءالله

ممنون گلم راهنمايي كردي و خوندي

فرشته صورتی جان درست میگن کاااااملا باهاشون موافقم. تو مسائل مالی خانواده شوهرتون دخالت نکنید آیا دو ...

من به هيچ وجه دخالت نميكنم.حتي گاهي وقتا واسه آروم كردن همسرم ميگم اشكال نداره فكر كن اون پول اصلا نبوده ولي خودش ناراحته ميگه منو خ ر فرض كردن ك خواهر و براد بزرگم تو اين شرايط اينجوري باهام رفتار كردن و پشتمو خالي كردن پولمم خوردن