خانوما همسرم به برادرش پول قرض داده بود بدون اطلاع پدرشون.برادرشم يك تومن 500تومن پس داد حالا مونده 2 تومنش ك نميده.از طرفي يه ارثيه از مادربزرگشون داشتن ك پدرشوهرم دادش به سه تا بچه هاش.برادرشوهرم ميره عابربانكي ك پول توش بوده رو از خواهرشوهرم ميگيره بدون اطلاع شوهرم از سهم همسرم نيم سكه سرعقدي واسه خودشون و ربع سكه واسه خواهرشوهرم ميگيره ك سرعقد به ما بده.از طرفي شوهرم ك گفت سهم الارث عزيز رو بهم بده تازه فهميديم ك بعله كادوها از پول ارثيه بوده و اون همه هم سر وگردن گرفتن واسمون موقع كادو دادن.درصورتي ك مادوي مامان و داداش من از همه گرون تر بود حدود 2 تومن شد جفتش ولي اونا سه تاشون يعني خواهرشوهر برادرشوهر وپدرشوهر 2 تومن شد.اينا به كنار.پدرشوهرم سر جريان سهم الارث فهميد ك شوهرم به برادرش پول قرض داده و اونم پولشو خورده زماني بود ك شوهرم بيكار بود گفت من واست ماشين ميخرم ماهي يه تومن به من بده ك پولشو پس بدي در صورتي ك چندماه قبلش ك برادرشوهر ميخواست خونه عوض كنه پدر شوهر 40 ميليون بهش پول داد ك خونه بزرگتر بخره.ولي پول ماشينو از همسرم خواست.ولي به شرطي ك ماشين به اسم شوهرم باشهولي الان ماشين به اس پدرشوهره.اينم به كنار
ما 6 ماه ك عقد بوديم برادرشوهرم يك بارم نگفت بيايد خونه ما.درصورتي ك خواهرشوهرمو تو دوران عقد پاگشا كردن.بعد از 6 ماه تازه برگشته ب شوهرم ميگه تو واسم ارزشي نداري چون خونه من نيومدي و هرچي تونسته بود به همسرم گفته بود اينم هيچي نگفت چون بزرگتره.ولي ديگه قطع رابطه كرد حتي سلام عليكم نداشتن چون روز مرد زنگ زدن بهش تبريك بگن خواهرشوهرم و شوهرش با مادر شوهرم حرف زدن با برادرشوهرم ولي همين ك شوهرم خواست حرف بزنه گوشيو قطع كرد و شوهرمو خورد كرد