2777
2789

من ازدواج فامیلی داشتم مهریه م114تابود ب یکسال نکشید به مشکل خوردم و برا همیشه از اون زندگی اومدم بیرون با بدبختی کل مهریه م گرفتم حالا بعد3سال و نیم دنبال ی راهی م برا طلاق.خیلی عذابم داده این مدت خدا ازش نگذره

❤خدایا شکرت بابت تمام لحظه هایی که کم آوردم ولی دستمو گرفتی و رهایم نکردی...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه جنگه بازی چیه این زندگیه نه بازی

بازیه زندگیه اگه الان کوتاه بیاد همیشه باید کوتاه بیاد از خرید عقد و عروسی بگیر تا آخر. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

اسم  خواهراش  نیار  شاید  جبهه  بگیره  بگو من آنقدر  میگم  و حذف منه  ب هیچ کسم  کار ندارم  و تموم، اصلا  خودت با کسی  مقایسه  نکن  بهش یاد نده  مقایسه  کردنو

از  یه جایی  به بعد  دیگه  با پروفایلم  نتونستم  وارد  نی نی سایت  شم،  کاربر قدیمی هستماااا
میگه ۱۰۰ تا بیشتر نه 

به کمتر از 500 تا راضی نشو. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خیلی من واقعا تموم خودم رو گذاشتم . جلو خانواده در اومدم . شاید اون منو اینقدر دوست نداشته باشه اما ...

جلوش ضعف نشون نده که گیر کردی و بخاطر درافتادن با خانوادت راه پس نداری. اینجوری ممکنه تو باقی مسایل هم از این قضیه سواستفاده کنه. خونسرد باش پیشش. بگو دل من با ۱۰۰ سکه راضی نمیشه. یا شرط بذار به شرطی ۱۰۰ تا رو قبول میکنی که همین اول بهت بده چون میگه اندازه جیبم مهر میکنم دیگه! بگو پس بده تموم شه بره😁 اگه گفت ندارم بگو پس چه ۱۰۰ تا چه ۴۰۰ تا در هرصورت نداری عزیزم پس یه رقمی بذار که حس نکنم بهم توهین داره میشه یا دلچرکین بشم شوهرم چونه میزنه باهام

من  باشم میگم  150 ک ن حرف  تو شه ن من،  اندازه  شم معقوله ، برا خودمم  همین  شد مدنظرم  بیشتر بود  ولی  چون  عاشقش بودم گفتم کمتر  و شد 150 محضر  هم اشتباه  داشت120 مینوشت  کاملا  جدید گفتم  نه همون 150 و تموم،  مهریه  خوشبختی  نمیاره  ولی به اندازه  ی کافی باید باشه  حتما  من عاشقشم  هنوز  بعد دو سال، و بیشتر عاشقشم شدم ، میدونه  با مهری  م نباید  شوخی کنه،  سر این قضیه  هم جدی باشد و هم یک بار منعطف  شو نه چندین  بار و هی حرفه عوض  کنی 

از  یه جایی  به بعد  دیگه  با پروفایلم  نتونستم  وارد  نی نی سایت  شم،  کاربر قدیمی هستماااا
جلوش ضعف نشون نده که گیر کردی و بخاطر درافتادن با خانوادت راه پس نداری. اینجوری ممکنه تو باقی مسایل ...

کاش همه چی راحت حل میشد با حرف

به خودت بیا یه ذره !😏