2777
2789
چی بگم‌ بخدا هنگ کردم اصلا . میگه تو اگه راس میگی کوتاه بیا . ما تو فامیل زیر ۴۰۰ نداریم 

کوتاه نیا اصلا و ابدا بگو مگه من چی از خواهرم یا خواهرات کم دارم!!!! 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم کم نیار بگو تو هم اگه برای من ارزش قائل نمیشی اندازه خواهرم برام مهریه بنویسی برات متاسفم.&nbs ...

حالا تا الان مقاومت کردم ببینم چی میشه

به خودت بیا یه ذره !😏
حالا تا الان مقاومت کردم ببینم چی میشه

فقط بدون اگه کوتاه بیای بازی رو باختی. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
مهریه نوشته میشه خونده نمیشه اگه میخای زندگیت دووم داشته باشه با زندگیت بساز اونطور که دلت میخاد مهر ...

آخه نمیشه که واسه خودشون همه‌چی اوکی واسه من نه

به خودت بیا یه ذره !😏
چقدر دوستش داری؟ اخلاقش تو باقی مسایل چجوریه؟ بنظرت اگه کوتاه بیای اهل جبران هست؟ البته نه ۱۰۰ تا حد ...

خیلی من واقعا تموم خودم رو گذاشتم . جلو خانواده در اومدم . شاید اون منو اینقدر دوست نداشته باشه اما من که دارم. اما کلا بدش میاد مقایسه کنم

به خودت بیا یه ذره !😏