لجبازی فقط همه چیز خراب میکنه، اصلا حرف خواهرش و خواهرت نزن، مرد ها جبهه میگیرن، فقط بگو من ب عنوان ی آدم مستقل خاسته م اینقدر و ربطی ب مهریه خواهر ت و اینا نداره هر کسی یه زندگی مستقل داره
از یه جایی به بعد دیگه با پروفایلم نتونستم وارد نی نی سایت شم، کاربر قدیمی هستماااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیشه کلا قید سکه رو بزنی و مهریه رو تغییر بدی؟ مثلا کیلو یا گرم یا مثقال طلا. حالا هر رقمی که به دلت میشینه و پولش هم تقریبا حدود مهریه خواهراش بشه😂 شاید به سکه حساس شده
اصلا هیچ کس در حد این ندون که مقایسه ت کنن، و زندگی جنگ نیست ک بگی باید حرف من بشه وگرنه حرف من دیگه ارزش نداره، ب موقع و جاش و روی خط قرمز هات محکم باش سرت بره حرفت نره، به اندازه هم جایی ک لازمه منعطف باش تا جایی که به منافع شخصی ت و آینده و رابطه ت لطمه نزنه
از یه جایی به بعد دیگه با پروفایلم نتونستم وارد نی نی سایت شم، کاربر قدیمی هستماااا
خواهشا وارد جنگ و رقابت نشو خواهرت فلان بود من بیشتر، اشتباه محضه ، فقط بگو هر کس مستقل هست و نظر من فلان مقداره من اومدم پایین توام اگ دوس داری یکم میگذری
میگه شاید خواهرت ۱۰۰۰ تا باشه چه ربطی داره ما به بقیه چیکار داریم
بگو حالا که اینطوره مهریه تو سال تولدت بشه چون به قول خودش شما به بقیه چکار دارین که شوهر خواهرش در خودش دیده 400 تا بنویسه شما میخوایین بنویسین سال تولد.
خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
ولی خداوکیلی حیفه یه ازدواج و زندگی سر رقم مهریه بهم بخوره! هرچند که همین اختلاف میتونه نماینده اختلافات و مشکلات بعدی باشه و اگه به درستی حل نشه بعدا تو زندگی باز سر موضوعات مشابه به اختلاف نظر و مشکل ممکنه بخورید. به نظر من حد وسطش که نه حرف شما بشه نه حرف ایشون رضایت بدید قائله ختم شه بره