2777
2789
نمیشه . منم گفتم نمیخوای منم نخواه

چقدر خوشحال کننده است اگه مقاومت کنی و مهریه ات حتی شده یه سکه هم از خواهرهاش بیشتر بشه. 

بگو 414 تا 14 تا به نیت 14 معصوم اون 400 تا هم بخاطر اینکه مهریه خواهر بزرگت 500 تا هست مال تو 414 تا. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

لجبازی  فقط همه  چیز خراب  میکنه،  اصلا  حرف خواهرش  و خواهرت  نزن،  مرد ها جبهه میگیرن،  فقط بگو من ب عنوان  ی آدم مستقل  خاسته  م اینقدر  و ربطی  ب مهریه  خواهر ت و اینا  نداره  هر کسی  یه زندگی  مستقل  داره

از  یه جایی  به بعد  دیگه  با پروفایلم  نتونستم  وارد  نی نی سایت  شم،  کاربر قدیمی هستماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه خانواده اون‌نمیخواستن بذارن من بفهمم که خواهراش چقدر بوده .  

اینا دیگه چه جانورهایی هستن خدا بهت صبر بده من بودم عمرااا میذاشتم مهریه ام کمتر از خواهرهاش بشه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

اصلا  هیچ کس  در حد  این ندون  که مقایسه  ت کنن،  و زندگی  جنگ نیست  ک بگی  باید حرف من بشه  وگرنه  حرف من دیگه  ارزش  نداره،  ب موقع  و جاش  و روی  خط قرمز  هات محکم  باش  سرت بره  حرفت  نره،  به اندازه  هم جایی  ک لازمه  منعطف  باش  تا جایی  که به منافع  شخصی ت و آینده  و رابطه  ت لطمه نزنه 

از  یه جایی  به بعد  دیگه  با پروفایلم  نتونستم  وارد  نی نی سایت  شم،  کاربر قدیمی هستماااا

خواهشا  وارد جنگ  و رقابت  نشو  خواهرت  فلان بود من بیشتر،  اشتباه  محضه ،  فقط بگو  هر کس مستقل  هست  و نظر من فلان  مقداره  من اومدم  پایین توام  اگ دوس داری  یکم میگذری

میگه شاید خواهرت ۱۰۰۰ تا باشه چه ربطی داره ما به بقیه چیکار داریم 

بگو حالا که اینطوره مهریه تو سال تولدت بشه چون به قول خودش شما به بقیه چکار دارین که شوهر خواهرش در خودش دیده 400 تا بنویسه شما میخوایین بنویسین سال تولد. 

ولی خداوکیلی حیفه یه ازدواج و زندگی سر رقم مهریه بهم بخوره! هرچند که همین اختلاف میتونه نماینده  اختلافات و مشکلات بعدی باشه و اگه به درستی حل نشه بعدا تو زندگی باز سر موضوعات مشابه به اختلاف نظر و مشکل ممکنه بخورید. به نظر من حد وسطش که نه حرف شما بشه نه حرف ایشون رضایت بدید قائله ختم شه بره

استارتر میخوای اصلا به قول دوستمون سکه ننویس به جاش یه واحد آپارتمان مسکونی بنویس.