2777
2789
بنظرم برای سفر کردن هم سخته چه برسه زندگی  اهالی کیش میگن اوایل سخته بعد عادت میکنی

به نظرم کیش خیلی جای آرومه شیکیه زندگی کردن توش خوبه کولر گازی فروشگاه تمام امکانات داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری پیداش کنم؟؟؟😂😂😂

من دو سالي اونجا زندگي كردم،،، از همه نظر عاليه، سكوت و آرامشش، فقط گرماش يه كم اذيتم ميكرد، كه اونم تحمل ميكردم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من که خیلی کیش رو دوس دارم. چندین بار رفتم و خونه کرایه کردیم و روزای زیادی موندیم .حوصلمونم سر نرفته

ولی در مورد زندگی باید از کسی بپرسی که اونجا زندگی میکنه

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

ميگن خاكش آدمو پاگير ميكنه،، يعني اگه بري اونجا ديگه جاي ديگه نميتوني زندگي كني، هرجام بري دوباره برميگردي،،، مارو هم با زور برگردوندن، والا دل من هنوزم همونجاست 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ميگن خاكش آدمو پاگير ميكنه،، يعني اگه بري اونجا ديگه جاي ديگه نميتوني زندگي كني، هرجام بري دوباره بر ...

من جای سردسیر زندگی میکنم توی گرما عصبی میشم تابستونا عصبانی میشم از شدت گرما برا همین یکمی میترسم اما کلا رفتن به جای جدید دوست دارم 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی