ببین برنامه ی من این جوریه :
دوساعت بعد از صبحانه بدنمو گرم میکنم برای بازو کتف حرکات لازمو انجام میدم بعد شنا سوئدی رو شروع میکنم. اوایل که برام سخت بود شنا رو روی زمین انجام بدم از تاقچه ی پنجره ی اتاقم شروع کردم به تاقچه تکیه میدادم و حرکت شنا رو روزی به مدت ده دقیقه انجام میدادم مثلا ده تا میزدم خسته که میشدم دستامو نرمش میدادم و چرخش بازو انجام میدادم بعد دوباره ده تا میزدم نیم ساعت تا یک ساعت بعد از تموم شدن ورزشم غذای پروتئينی میخورم( در مورد غذاهای سرشار از پروتئین سرچ کن و یه لیست از مواد مورد علاقه ات تهیه کن)
به مرور زمان تعداد شنا رفتن ها و زمانشو بیشتر کردم. اصلا خود به خود به مرور زمان خودت میفهمی که بازوهات قوی شدن و دوست داری که بیشتر شنا بری. به قول مربیهای ورزش که میگن به بدنت گوش بده. هیچ وقت برای زودتر به نتیجه رسیدن بیشتر از توانت ورزش نکن چون نتیجه برعکس میده.
بعد از دو هفته من شنا رفتن رو از روی تاقچه به روی میزی که ارتفاعش از تاقچه پایینتر بود تغییر دادم و بعد از یکی دو هفته که دیدم میتونم بازم ارتفاع رو کمتر کنم شنا رو روی لبه ی مبل انجام دادم. و آخر سر شنا زدن رو روی زمین شروع کردم. سر جمع بندی بکنیم سه ماه لازمه که با برنامه ورزش کنی تا به نتیجه برسی.
دنبل زدن هم همین طور با وزن کم و تعداد زدن های کم شروع کن من از توان بدنیت اطلاع ندارم
تا بهت بگم شروع کار با چند بار دنبل زدن و وزن چقدری شروع کنی اگه میتونی پیش یه مربی بروکه راهنماییت کنه اگرم نمیتونی بری و شرایطش رو نداری از وزن های کم شروع کن مثلا من با دوتا کتاب هم وزن شروع کردم.
یه نکته ی خیلی مهم اینه که یه روز درمیان ورزشهاتو انجام بده یه روز ورزش کن یه روز استراحت کن تا عضله هات خودشونو بسازن.
موقع ورزش کردن مخصوصا شروع کار و روزهای اول اصلا به خودت فشار نیار و هر وقت که احساس کردی موقع شنا رفتن یا دنبل زدن دستهات دارن میلرزن و دردت گرفت دیگه انجام نده چون لرزیدن یعنی اینکه دیگه عضله هات توان ندارن. بعد از ورزش کردن حتما حرکات کششی دست و کتف و کمر رو انجام بده تا درد بعد از ورزشت کمتر بشه. موز هم بعد از ورزش کردن بخوری خیلی درد عضله هاتو خوب تسکین میده اگرم دوست داشتی روغن سیاه دانه بمال به عضله هات تا دردت کمتر بشه. در کل درد عضله ها اونقدرم زیاد نیست که نشه تحملش کرد ولی هیچی بهتر از یه دوش آب گرم و غذاهای پروتئینی بعد از ورزش نمیچسبه.
مطمئن باش که که اگه اراده کنی و مرتب ورزشهاتو انجام بدی حتما نتیجه میگیری.
موفق باشی گلم♥