2777
2789
عنوان

پررويي و واكنش

213 بازدید | 26 پست

تا حالا شده مرداي فاميل/ همسايه ها/ همكاران و ... شما رو يدفعه با اسم كوچيك صدا كنند ؟ چي بوده ؟ چه عكس العملي داشتين؟ چه حسي بعدش داشتين؟ ناراحتي، تعجب و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهرم،،،حس خاصی نداشتم،،،ولی خیلی خوشم نیومد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نه!

ولی اگر پیش بیاد

احتمالا مدله نگاهم یه مدلی میشه ک طرف حواسشو جمع کنه 😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مرداى فاميل آره پيش اومده

نه بهم برنخورده اسمو واسه همين گذاشتن ديگه😐

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

هیچی😐اسم رومون گذاشتن صدامون کنن دیگه وگرنه کسی اسم نداشت😐😑منو که همه با اسم کوچیک صدا میکنن مگ اینکه غریبه باشه یارو 

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس

تقریبا همه از مرد فامیل تا همکلاسی  استادای دانشگاهم منو به اسم کوچیک صدا می زدند 

کلا هر جا میرم بعد از یه مدت با اسم کوچیک صدام میزنند و من حس خیلی خوبی به این قضیه دارم حس صمیمیت بیشتر 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»