2777
2789
عنوان

یاد بچگیام دلمو بارونی کرد...

18 بازدید | 19 پست
امروز تو اینستا یه پیج از اهنگای نوستالژی دیدم و یک ساعتی توش چرخیدم... یاد قدیما... اتاق کوچیکمون بخاری. نفتی چکه ای طاقچه و اینه دور مشکی روش موهای بلند و طلایی مامانم موهای مشکی بابام زیبایی و جونیاشون خواهر و برادرم که کوچیک بودن مدرسه حال و هوای اون روزا مقل یه فیلم از ذهنم گذشت... از ته دل گریه کردم دلم برا جونیای مامان و بابام تنگ شده... پدر بزرگ و مادربزرگم که دیگه نیستن پسر خالم که جون بود و تو اوج جونی پر کشید... همه کسایی که از پیشمون رفتن دلم دلم بارونی شد

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

اخی منم ی انار نرسیده خوردم یاد بچگیام افتادم یاد باغی ک کارگاه بابام بود هووووف چقد هممون یهو بزرگ شدیم
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش ازون روزا فیلم گرفته بودن و میذاشتیم میدیدیم... مامان و بابام شکسته شدن...خیلی...خیلی

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

از ته دل گریه کردم وانی...واقعا دلم بارونی شد

من اون روز تو فیس بوک یه کلیپ دیدنی ها رو دیدم از ته قلبم گریه کردم اخرش به هق هق افتاده بودم واقعا چه دورانی بود یادش بخیر دلم میخواست نصف عمرم رو بدم برگردم به یه هفته ار اون دوران 😔😔😔
نه بابا باید مدرسه می رفتیم صبح زود بیدار می شدیم ولی من دلتنگ دهه 20 زندگیمم . پرسرعت ترین دهه عمر آدم . مثل برق گذشت
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
اتفاقا منم یاد مدرسه افتادم زود حواسمو پرت کردم بابا یهو استرس گرفتم احساس کردم مشقامو ننوشتم
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
من که دلم اینقدر گرفته کاش هیچوقت دنیا نیومدم
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
مرررسی وانی جووووون