2777
2789

ديشب اين تايپيكو گذاشتم كلي خنديديم. گفتم امشبم دور هم باشيم😋😉

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابگاه بودم ماکارونی درست کردم خوب شده بود ولی خیلی استرسشو داشتم😂

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          

مرغ...شوهرم اومد گقت وای چه بوی بدی میاد 🤢🤢بو چیه ؟؟😲😲منم ب رو خودم نیوردم گفتم بو نمیاد اصلا😆😆😆

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

استانبولی .. نمیدونسم وقتی برنج رو اضافه میکنم باید اب هم بریزم  .. بزنج رو ریختم و درشو گذاشتم .. و طبیعتا همشو ریختیم دور😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من کالجوش درست کردم که دستورشو از دوستم گرفته بودم بعد به من نکفته بود اب هم باید توش بریزی بعد شده بود عین یه گوله نشستم با نون خوردم همونو بعد فهمیدم باسد مثل ابگوشت تلیت میکردم