خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
رنگ کار خونمون یه ماه پیش اومد خونه مونو رنگ کنه حدود ۵۵الی ۶۰ سالش بود نوه هم داشت . یعنی یجوری پشت تلفن به خانمش سلام صبح بخیر گفت انکار نه انگار یک ساعت پیش از خونه اومده بود بیرون
همیشه پشت هم درمیان.. شبا کنار هم نخوابن خوابشون نمیبره
هر روز کلی باهم حرف میزننو میخندن
هربارم صحنه فیلم ذره ای عاشقانه میشه یا احساسی یا کولا اهنگ تو فیلم پخش میشه هردو هم زمان و مثل صحنه اهسته بهم نگاه میکنن😐
_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد