2777
2789
عنوان

اولين باري كه آشپزي كردين چي درست كردين. چي از كار دراومد😂٢

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست
خيار سرخ كرده😅😅

باه بله 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
خوشمزه بود؟

تغریبا مثل کدو شده بود ولی خوب کدو کجا خیار کجا یه بار دیگه هم کوکو شیر درست کردم گلاب به روتون شکل استفراغ شد از خودن درآوردم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغریبا مثل کدو شده بود ولی خوب کدو کجا خیار کجا یه بار دیگه هم کوکو شیر درست کردم گلاب به روتون شکل ...

خخخ یه دور  تو مسابقه  اشپزی شبکه یک   شرکت کن  بین الملل می پزن

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
۱۳ سالگی قرمه سبزی عاااالی شد ولی بعدش ماکارانی بود که سوخت😑

گفتی قورنه دفعه اول درست کردم سبزی سرخ نکرده خونه مادربزرگم بودم پسرخالم از دراومد گفت عزیز استامبولی داریم؟؟؟فکر کنین قورمه بو استامبولی میداد

فردای عروسیم بود.قرمه سبزی پختم.حدود چند لیتر اب که توش مواد قرمه شنا میکردن.😆😆😆😆ولی الان قرمه سبزی من تو فامیل همسری معروفه .وقنی کسی میاد و میگه واقعا تک بود .شوهرم بدون استثنا هر باررررر میگه این قرمه سبزی رو مدیون اون روزای اولی هستیم که با قلاب مواد قرمه رو شکار میکردیم😂😂😂

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
خخخ یه دور  تو مسابقه  اشپزی شبکه یک   شرکت کن  بین الملل می پزن

دقیقا میخوام شرکت کنم البته ایناهمه برای سن ده تا پاننزده ساله خدایی الانخواهرشوهر حتی مادرشوهرم ازم میپرسن چیو چحوری درست کنن

گفتی قورنه دفعه اول درست کردم سبزی سرخ نکرده خونه مادربزرگم بودم پسرخالم از دراومد گفت عزیز استامبول ...

😂😂😂😂😂

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......

مامانم یه مدل مرغ درست میکرد خیلی معروف بود تو اقوام و خوشمزه منم یبار 14 سالم بود جلو دخترعموم کلاس گزاشتم گفتم میخایی ازمرغای مامانم درست کنم گفت وای بلدی گفتم اره بابا اونم خوشال گفت اخجون پس درست کن. من فک میکردم مامانم مرغ اب پز میکنه بعد سرخ میکنه بعدش پیاز توشون سرخ میکنه و رب گوجه و اب میریزه یکم ک ابشون کم شد میاره سر سفره منم همینکار کردم وای اینقد بدمزه شد برنجمم اینقد زود جوش برداشته بودم ک وقتی ریختم توبشقاب پیرکس بود صدای سنگ ریز میداد بس خشک شده بود 😂😂😂😂اما الان تو اون مدل مرغ استاد شدم دخترعموم هنوزم مسخرم میکنه

به چشای دورمون که اعتمادی نیست.. که رقــــــم  بزنن یا بهــــــم بزنن
تاپیک اشپزی هست  یه سوال  بپرسم شما تو استانبولی هاتون چی میریزین مامانم درست می کرد &nb ...

گوشت چرخ شده. هویج. نخودفرنگی. لوبیا سبز با سیر و پیاز فراوون و زعفرون خیلیم خوشمزه میشه 

یبار اینجوری استنبولی درست کنین ببینین خوشتن میاد. 3تاحبه سیر و یک پیاز رنده کنین یکم تفت بذین بعد گوشت چرخی بریزین رنگگوشت ک عوض شد کنسرو نخودفرنگی و لوبیا سبز ابشو بگیرید بعد بریزین قاطی گوشت هویج هم ک نگینی جداپختید بریزین قاطی گوشت و نخودفرنگی اینا بعد رب گوجه 4.5 قاشق البته بستگی ب اندازه موادتون بعد زردچوبه نمک دارچین زیره بزارید یکم تفت بخورن... برنجتون ک اب جوش اومد یذره زعفرون بریزین تو ابش ک رنگ برنج یکم زرد رنگ بشه جوش شد ابکش کنین حالا لایه لایه برنج و موادگوشتی بریزین بزارین دم بکشه بعد قاطی کنین و نوش جان کنید 

منم اولین اشپزیم دوم راهنمایی بودم سیب زمینی سرخ کردم خواهرم گفت روغن نمی خوادمنظورش خیلی کم بودسفت شده بودبه زورخوردن 

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم