2777
2789
عنوان

اولين باري كه آشپزي كردين چي درست كردين. چي از كار دراومد😂٢

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 41 پست

تاپیک اشپزی هست  یه سوال  بپرسم

شما تو استانبولی هاتون چی میریزین

مامانم درست می کرد  دوست داشتم انگشتامو بخورم  خودم   هرچی درست کردم نتونستم  خوشمزه درست کنم  همین یه قلم  خوب از کار درنمیاد

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اشپزی هست  یه سوال  بپرسم شما تو استانبولی هاتون چی میریزین مامانم درست می کرد &nb ...

من پياز داغ ريز ريز،گوجه ريز ريز،سيب زمينى سرخ كرده،رب

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

دفعه اول دختر توخونه بودم آشمزیم خوب بود ولی یه بار استیک درست کروم بهد کنارش که گوجه سرخ کردن خیارم سرخ کردم بابان هنگ بود هنوز بعد این همه سال میگه خیارو که دیددمیان نان پنیر و خیار گوجه  افتادم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

منم همینارو میریزم  شاید ادویه هامو بد میریزم ولی خب البته  خیلی چیزای دیگه  یعنی قاطی پلو درست می کنم   

برا سحر گذاشتم   شوهرم گفت  هویج  هم رنده  کن توش  منم  انجام دادم  حالا ببینم  سحر چی میشه

دفعه اول دختر توخونه بودم آشمزیم خوب بود ولی یه بار استیک درست کروم بهد کنارش که گوجه سرخ کردن خیارم ...

جل الخالق

اینو باید امتحان کنم  خخخخ

جل الخالق اینو باید امتحان کنم  خخخخ

😂😂😂😂😂😂اصلا خیلی خنده دار بودا

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم