2777
2789
خدا رو شکر عزیزم.خیلی خوشحال شدم برات.ایشالله سالم و سلامت دنیا میاد.😙

ان شاءالله عشقم

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب دکتری...  جای دلگرمیشونه.  خداروشکر.

وقتی از دکتر برگشتیم تو اشپزخونه گریه میکردم بی صدا خونه دایی شوهرم اتاقش چسبیده به اشپزخونه دیدم دختر داییش میگه کاری نداره که یه زن دیگه بگیر دنیا به اخر رسیده همسرمن داد زد گفت اگه حاملش نکردم😑

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
ماشالله چه خوب حامله می شی. آن شالله این دفعه همه چی خوب پیش بره.  پس دلیل سقط دومی می شه گفت ...

آره من واسه حاملگی مشکلی ندارم ترسم از سقط شدنه

من بچه اولمو هم همون ماه اول اقدام باردار شدم ولی هیچ مشکلی نداشتم دکتر میگفت چون یه بچه داری فعلا پیگیری زیاد نمیخواد

الان فردا 6 هفته ام تموم میشه

عزیزممممممم. درکتون می کنم. خیلی سخته. ولی ناراحت نباش. اتفاقیه که افتاده. من با همین حرف ها خودمو آ ...

دستاش مشکل داشت cleanch hands بود.از پزشکی قانونی مجوز گرفتیم با کلی دردسر تا سقط کردن.امینو سنتز هم دادم مشکل ژنتیکی نداشت خدا رو شکر.روزی که واسه تعیین جنسیت رفتیم دیدن.اول گفتن دختر انقد خوشحال شدم از خوشحالی گریه میکردم بعد همه جاشو میگفت سالمه و نرماله هی میپرسیدم دستاش خوبه انگشتاش هست هیچی نمیگفت دکتره.بعد دیگه گفت مشتشو اصلا باز نمیکنه مشکل داره سقط کن تو یه لحظه هم خوشحال شدم هم دنیا رو سرم خراب شد.جونم تموم شده این هفته از غصه.

چند تا دکتر دیگه رفتم و گفتن اگه بعد از دنیا اومدن با جراحی حل شه سقط نکن.پیش جراح فوق تخصص کودکان رفتم همشون گفتن خوب نمیشه بعدشم.حتی بعضی انگشتاش اصلا بند انگشتاش نبود.

دستاش مشکل داشت cleanch hands بود.از پزشکی قانونی مجوز گرفتیم با کلی دردسر تا سقط کردن.امینو سنتز هم ...

خب فقط بخاطر دست سقط کردین؟ یعنی چی مشتشو باز نمیکنه جای دیگه سونو میرفتین دست جنین مشته دیگه!!! البته واس من باز بود دیدم دساشو

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دستاش مشکل داشت cleanch hands بود.از پزشکی قانونی مجوز گرفتیم با کلی دردسر تا سقط کردن.امینو سنتز هم ...

خدایا چقدر دردناک. آدم به چه جاهایی فکر نمی کنه و چه اتفاق هایی میوفته. 

عزیزم چه لحظه های سختی رو گذروندی

😢😢😢😢😢

من همون هفته 6 یه روز خونریزیم شروع شد و بچه بدون هیچ دلیلی سقط شددکترم گفت نمیخواد جلوگیری داشته با ...

ماشالا چ سریع میگیره 

ولی باید بعد سقط ب رحمت استراحت میدادی یکم سفت شه

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞