2777
2789
ای واااااای. یعنی همون جا که افتادی بچه رو آوردن بیرون؟ 

اره مادرشوهرم از اون زنای قدیمی روستا بود همه ی بچه هاشو خودش به دنیا اورده

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی از دکتر برگشتیم تو اشپزخونه گریه میکردم بی صدا خونه دایی شوهرم اتاقش چسبیده به اشپزخونه دیدم دخ ...

الهی عزیزم.چقد شنیدن بعضی حرفا سخته.یعنی بعضیا چرا انقد بی وجدانن.اصلا درکشون نمیکنم

وای چقد حرفه ای.افرین واقعا. درد نداشتی با چی سقطش کردی که در بیاد

یه دارو گیاهی دادن بهم🤕🤒😷

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
شد دیگه پسرم بود تازه مادر شوهرم خودش کشیدش بیرون ولی مرده بود 

پسر یا دختر چه فرقی داره. مادرشوهرت؟ بیمارستان نرفتی؟ مگه مادرشوهرت ماماست؟ تازه اینجور مواقع باید سریع سزارین شد چرا خودتو دست اون دادی

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
علت سقطتون چی بود؟ و اینکه بعد چند ماه دوباره باردار شدین؟ بارداری اولتون بود؟ 

الکی سقط شد،فک کنم هفت هشت ماهی طول کشید،اره

خــــــدایـــاشڪــر بخـــــاطـــر همـــہ چــــي 😘😘😘😘❤💋💗
پسر یا دختر چه فرقی داره. مادرشوهرت؟ بیمارستان نرفتی؟ مگه مادرشوهرت ماماست؟ تازه اینجور مواقع باید س ...

نگفتم فرق داره که کلی گفتم خو کسی که یه عمر تو روستا بچه اینو و اونو به دنیا بیاره و تو شیمیایی حلبچه کلی بچه سقط شده رو بیاره بیرون کم تجربه نداره من از سزارین میترسیدم کلا قرار بود بچه رو طبیعی به دنیا بیارم مادرم تاکید داشت برم پیش دکتر ولی خیالم راحت بود دردم بگیره خیلی راحت میتونم بچمو به دنیا بیارم

نگفتم فرق داره که کلی گفتم خو کسی که یه عمر تو روستا بچه اینو و اونو به دنیا بیاره و تو شیمیایی حلبچ ...

ولی شرایط تو فرق میکرد یه در صد به این فک کن شاید بچت زنده بود حالا گذشت بقول مادربزرگم نباید خودتو با قدیمیا و بدن اونا مقایسه کنی اونا بنیه طرز زندگیشون فرق میکرد

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
ولی شرایط تو فرق میکرد یه در صد به این فک کن شاید بچت زنده بود حالا گذشت بقول مادربزرگم نباید خودتو ...

اره بابا بعدش شوهرم گفت اسی خریت محض کردیم اگه چیزیت میشد چی😑