2777
2789

اول بگم که که منم تو رنج سنی شما ام چه بسا کمتر و این نه یک نصیحت بزرگترانه بلکه یک نصیحت نیست اصلا‌‌..

ولی از منی که هزاران بالا و پایین و چالش رو با پدر و مادرم داشتم میگم..

هیچکی هیچکی هیچکی هیچکی براتون خانواده نمیشه،اره حتی همون مامانی که ازش متنفرین و بابایی که میخواین سر به تنش نباشه،همونایی که هر چی تروما دارین از چشم اونا میبینین،شاید از شنیدن حرفم ناراحت بشین

ولی اونا امن ترین آدم هایی هستن که قراره تو کل زندگیمون کنارتون باشن؛هر طور شده بپجسپین بهشون با مهربونی با دعوا با شیرین زبونی با قهر هر طوری که میدونین در اخر نگهشون دارین و از زندگیتون حذفشون نکنین، این تفکر تو نسل ما زیاده،منم از شماهام و مطمئنم صد برابر از شماها بیشتر از خانواده ناراحت شدم و ناراحتم کردن در طی زندگی،شاید الان که این حرفو میزنم بعدش مامانم انقدر ناراحتم کنه که فردا تاپیک بزنم و بگم میخوام از خونه فرار کنم‌..

ولی وسط همون ناراحتی هامون یادمون باشه، اونا تنها ادمایی آن که از ته دل خیر و خوشحالی ما رو میخوان ما رو میخوان، این حرف کلیشه ای نیست و واقعیته..

شاید اینا رو نوشتم که یاد آوری ای برا خودم باشه، شایدم بتونه تلنگری در زمان مناسبی برای شما 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دقیقا درسته .. من ۳۵ سالمه و دو تا بچه دارم هنوزم مامان و بابام حرفی چیزی میزنن ک بشدت باعث ناراحتیم میشن یکی دو هفته تو دل خودم قهر میکنم باهاشون و بهانه میارم خونشون نمیرم بعدش دوباره میرم 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آب طلا باید نوشت حرفاتونو

😍😍😍خیلی لحظه ای به ذهنم رسید خوشحالم که مورد تاییدتونه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دقیقا👏👏👏

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خیر

درواقع هیچکس توی این دنیا جز خودتون دلسوز خودتون نمیتونه باشه حتی خانواده.

من بابامون گفت بچه ها به من مربوط نیستن بندازینشون توی جوب من نگهشون نمیدارم

مامانمم ازدواج کرد 

این یه نمونه ی عدم دلسوزی خانواده

فقط خودتون.

درس بخونین هنر یاد بگیرین کار کنین

فقط خودتون دلسوز خودتونین

دقیقا درسته .. من ۳۵ سالمه و دو تا بچه دارم هنوزم مامان و بابام حرفی چیزی میزنن ک بشدت باعث ناراحتیم ...

بنظرم ادم یکم بیشتر که تو جامعه بره بزرگتر بشه با ادم های مختلف در ارتباط باشه  تنهاییش رو بیشتر میفهمه و تازه میفهمه مامان بابا یعنی چی

سلام صبح بخیر.ببخشید میشه یکم از رفتارهای خانوادت بگی؟ چالش ها چی بودن؟

اگه بگم میشینید به نفرین کردن شون،

مثلا وقتی تراپیستم شنید گریه کرد و اون روز کل تایم سکوت کرد و نتونست جلسه رو ادامه بده، یعتی اگر بگم شایدم حرفام براتون زیر سوال بره 

ولی خب شما هر چقدر با مامان بابا چالش دارین همونو ضرب در ۱۰۰ کنین و منو تصور کنین😃

خیردرواقع هیچکس توی این دنیا جز خودتون دلسوز خودتون نمیتونه باشه حتی خانواده.من بابامون گفت بچه ها ب ...

خانواده های عادی رو گفتن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

خدا عمر همه ی پدر مادرها و طولانی کنه 

که همیشه بخاطر خودمون مارو دوست دارن 

نه بخاطر سودشون

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

آفرین این یعنی هم درست تربیت شدی هم نون حلال خوردی😍🫶🏼

فداتون بشم❤️

البته که منم بعد چالش های طولانی به این نتیجه رسیدم دوس داشتم بقیه ام حواسشون باشه:)

خیردرواقع هیچکس توی این دنیا جز خودتون دلسوز خودتون نمیتونه باشه حتی خانواده.من بابامون گفت بچه ها ب ...

نمیتونم در برابر غم شما سخنرانی کنم و روی حرفم پافشاری کنم.

فقط برای شما و امثال شما آروزی حال خوب میکنم،امیدوارم خدا براتون جبران کنه🫂.

گلم ببخشا اومدم تاپیکت،اونجا نخاسم‌بگم،خواهش میکنم رفتی ازته دلت دعام کن میدونم اقا خواستمو ردنمیکنه.من خیلیی دورم ۴ساله ک نتونسم برم پابوسش،اسمم فاطمس.قربونت برم.التماس دعا دارم،زیارتتم‌پیشاپیش قبول باشه جانم.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪