2777
2789
من اول اسفند سقط کردم دکتر گفت جلوگیری تا سه ماه داشته باش اما من بدن خودمو میشناسم تنبله و بارداری ...

بارداری اولتون بود؟ و اینکه بعد چند ماه حامله شده بودین؟ 

علت سقط شما چی بود؟ 

عزیزم ناراحت نباش. آن شالله سری بعد. میدونم دو سه هفته طول می کشه تا روحیه ات برگردم. من هم مثه شما ...

ابن شد دومین سقطم 

البته ی پسر پنج و نیم ساله هم دارم 

قسم ک نخوردم ولی تا جایی ک بتونم دیگه بچه نمیارم 

بچه داشن لیاقت میخواد ک شوهر من نداره 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون هفته 6 یه روز خونریزیم شروع شد و بچه بدون هیچ دلیلی سقط شددکترم گفت نمیخواد جلوگیری داشته با ...

ماشالله چه خوب حامله می شی. آن شالله این دفعه همه چی خوب پیش بره. 

پس دلیل سقط دومی می شه گفت بلافاصله حامله شدن شما بود. 

الان چند ماه تونه؟ 

ابن شد دومین سقطم  البته ی پسر پنج و نیم ساله هم دارم  قسم ک نخوردم ولی تا جایی ک بتونم ...

نگو این حرف رو. الان مطمعنا روحیه ات خوب نیست. آن شالله یه چند وقت بگذره همه چی به روال طبیعی برمی گرده. 

یکم به خودت و شوهرت فرصت بده. 

چند سالتونه؟ 

وااای الهی عزیزه دلم.یعنی خیلی ناراحت شدم بقران

دیگه اینم قسمت ما بود بعدش دکتر گفت دیگه رحم توان نداره برای بچه ی دیگه ای ولی الان دومیش تو راهه😁

سر اولی شوهرم خون گریه میکرد

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
منم 22 ام همین ماه مجبور شدم بچمو سقط کنم.خیلییییییی ناراحتم.19 هفته و 3 روزش بود دخترم😢

عزیزممممممم. درکتون می کنم. خیلی سخته. ولی ناراحت نباش. اتفاقیه که افتاده. من با همین حرف ها خودمو آروم می کردم. آن شالله سری بعد خدا خودش کمکت می کنه. 

علت سقط چی بود.؟ 

دیگه اینم قسمت ما بود بعدش دکتر گفت دیگه رحم توان نداره برای بچه ی دیگه ای ولی الان دومیش تو راهه😁 ...

خدا رو شکر عزیزم.خیلی خوشحال شدم برات.ایشالله سالم و سلامت دنیا میاد.😙

خداروشکر.  بارداری قبلیتون که سقط شده بود هم زود باردار شده بودین؟ تو همون اقدام های اول؟  ...

بله عزیزم بار اول شدم....فک میکنم بخاطر جاروبرقی و نزدیکی هام سقط شد البته نظر خودمه 

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود