yare_maman مدیر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 عنوان کسی بوده سقط کرده باشه و جدیدا باردار شده باشه؟ علت سقط تون چی بوده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 71 پست سلام. من بیشتر از یه ماه پیش سقط کردم و باید منتظر باشم دو ما بگذره. خیلی زمان دیر می گذره. کسی بوده مثه من باشه و دلش بخواد زودتر اقدام کنه. و اینکه کسی بوده شرایط امثال من رو داشته باشه و جدیدا باردار شده باشه؟ 1397/02/31 | 00:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yare_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 من اول اسفند سقط کردم دکتر گفت جلوگیری تا سه ماه داشته باش اما من بدن خودمو میشناسم تنبله و بارداری ... بارداری اولتون بود؟ و اینکه بعد چند ماه حامله شده بودین؟ علت سقط شما چی بود؟
آزیلی عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 3605 عزیزم ناراحت نباش. آن شالله سری بعد. میدونم دو سه هفته طول می کشه تا روحیه ات برگردم. من هم مثه شما ... ابن شد دومین سقطم البته ی پسر پنج و نیم ساله هم دارم قسم ک نخوردم ولی تا جایی ک بتونم دیگه بچه نمیارم بچه داشن لیاقت میخواد ک شوهر من نداره خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
yare_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 من همون هفته 6 یه روز خونریزیم شروع شد و بچه بدون هیچ دلیلی سقط شددکترم گفت نمیخواد جلوگیری داشته با ... ماشالله چه خوب حامله می شی. آن شالله این دفعه همه چی خوب پیش بره. پس دلیل سقط دومی می شه گفت بلافاصله حامله شدن شما بود. الان چند ماه تونه؟
الی42 عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 5300 بعد چند ماه دوباره باردار شدین؟ بارداری اولتون بود؟ بله اول بود گفتم که بعد هفت ماه اقدام کردم همون ماه هم شدم زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
yare_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 ابن شد دومین سقطم البته ی پسر پنج و نیم ساله هم دارم قسم ک نخوردم ولی تا جایی ک بتونم ... نگو این حرف رو. الان مطمعنا روحیه ات خوب نیست. آن شالله یه چند وقت بگذره همه چی به روال طبیعی برمی گرده. یکم به خودت و شوهرت فرصت بده. چند سالتونه؟
yare_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 بله اول بود گفتم که بعد هفت ماه اقدام کردم همون ماه هم شدم خداروشکر. بارداری قبلیتون که سقط شده بود هم زود باردار شده بودین؟ تو همون اقدام های اول؟
asrabanoo عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 910 من بچه اولم تو نه ماهگی سقط شد😔از پله افتادم پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
bokhari عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 3934 من بچه اولم تو نه ماهگی سقط شد😔از پله افتادم وااای الهی عزیزه دلم.یعنی خیلی ناراحت شدم بقران
yare_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 من بچه اولم تو نه ماهگی سقط شد😔از پله افتادم واااای. چقدر دردناک. 😢😢😢الان بچه دارین؟
bokhari عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 3934 منم 22 ام همین ماه مجبور شدم بچمو سقط کنم.خیلییییییی ناراحتم.19 هفته و 3 روزش بود دخترم😢
asrabanoo عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 910 وااای الهی عزیزه دلم.یعنی خیلی ناراحت شدم بقران دیگه اینم قسمت ما بود بعدش دکتر گفت دیگه رحم توان نداره برای بچه ی دیگه ای ولی الان دومیش تو راهه😁سر اولی شوهرم خون گریه میکرد پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
yare_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 منم 22 ام همین ماه مجبور شدم بچمو سقط کنم.خیلییییییی ناراحتم.19 هفته و 3 روزش بود دخترم😢 عزیزممممممم. درکتون می کنم. خیلی سخته. ولی ناراحت نباش. اتفاقیه که افتاده. من با همین حرف ها خودمو آروم می کردم. آن شالله سری بعد خدا خودش کمکت می کنه. علت سقط چی بود.؟
bokhari عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 3934 دیگه اینم قسمت ما بود بعدش دکتر گفت دیگه رحم توان نداره برای بچه ی دیگه ای ولی الان دومیش تو راهه😁 ... خدا رو شکر عزیزم.خیلی خوشحال شدم برات.ایشالله سالم و سلامت دنیا میاد.😙
yare_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 400 دیگه اینم قسمت ما بود بعدش دکتر گفت دیگه رحم توان نداره برای بچه ی دیگه ای ولی الان دومیش تو راهه😁 ... عجب دکتری... جای دلگرمیشونه. خداروشکر.
الی42 عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 5300 خداروشکر. بارداری قبلیتون که سقط شده بود هم زود باردار شده بودین؟ تو همون اقدام های اول؟ ... بله عزیزم بار اول شدم....فک میکنم بخاطر جاروبرقی و نزدیکی هام سقط شد البته نظر خودمه زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود