2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من!

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 68 پست
به خدا خودمم از دستش دیوونه شدم. فقط دارم تحملش می كنم. مث این زنای غرغرو و مزخرفه. من احمق با این ح ...

چی تو خودش دیده اینقد اذیتت میکنه بخدا دلم برات گرفت مگه از تو سر تره آخه تحمل این بیشعوریارو ندارم

در خرابِ غفلت آبادیم ما؛درخزان زندگی؛شادیم ما از بهاران غافلیم و دل خوشیم؛همچنان بی حاصلیم و دلخوشیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بیخیال شو خوشمزه درست نکن و یه چیزی سر هم کن بیار بزار جلوش ببین چجوری قدرتو میدونه اعتراضم ک ...

الان شوهرش داره غرغرمیکنه وای به حال اون روزی که غذا بد درست کنه مثل بچه ها قهر میکنه میره

عاشقتم خدا  هیچ وقت به قدرتت شک نداشتمو ندارم  
خیلی احمقه. نمی فهمه اگه به من و زحمتم احترام بذاره، من بهتر و بهتر میشم. خودشم افتخار می كنه ولی حی ...

منم یه بار همینو به شوهرم گفتم.البته از بچگی یاد گرفتن که با این روش سر طرف مقابل سوار بشن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
چی تو خودش دیده اینقد اذیتت میکنه بخدا دلم برات گرفت مگه از تو سر تره آخه تحمل این بیشعوریارو ندارم

نه والا. خودش اوایل می گفت تو خوابمم نمی تونم تصور یكی مثل تو رو كنم ولی زیادی خودمو دست كم گرفتم. روش زیاد شده و فقط اذیتم می كنه

عزیزم فخر فروختی و دل منو عمیقا به آتیش كشیدی ولی قدرشو بدون 😃 خدا حفظش كنه برات

نه والا اصلا اهمیت نمیدادم که تشکر میکنه تو گفتی فهمیدم این اخلاقش خوبه،کجای کاری خواهر انقد اخلاقای گند داره که این اخلاق خوبش توش گمه،بیخیال شو بابا ولش کن این مردای بی ذوقو

نه والا. خودش اوایل می گفت تو خوابمم نمی تونم تصور یكی مثل تو رو كنم ولی زیادی خودمو دست كم گرفتم. ر ...

خودت میتونی حالشو جا بیاری

در خرابِ غفلت آبادیم ما؛درخزان زندگی؛شادیم ما از بهاران غافلیم و دل خوشیم؛همچنان بی حاصلیم و دلخوشیم.
حالا وسط صحبتاتون عکس از غذاهات و دیزاینش داری واسمون بفرس یکم بیشتر حرص بخوریم از دست شوهرت

تو گوشیم ندارم عزیزجونم. من معروفم به این قضیه 😔 همه میگن می تونی ازش پول دربیاری ولی حیف. كیه كه قدر بدونه؟

تو گوشیم ندارم عزیزجونم. من معروفم به این قضیه 😔 همه میگن می تونی ازش پول دربیاری ولی حیف. كیه كه ق ...

دمت گرم من که یه خط درمیون میسوزونم ههههه البته چون مادرشوهرم خیلی داغونه آشپزیش شوهرم همینو به چشم میکشه