2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من!

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 68 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که دستپختت خوبه طرز تهیه قورمه سبزی پلیز.

آخ گفتی قرمه سبزی؟؟ قرمه سبزی آب و دون جدایی كه مزه سبزی پخته میده و بقیه درست كردن رو دولپی می خوره. اون وقت از قرمه سبزی جا افتاده و خوش رنگ و لعاب من ایراد می گیره

شوهر منم تقریبا اینجوری از ده بار غذا درست کردن ی بار تشکر میکنه از بس شعور تشکر کردن نداره

شوهرمن اصلا نشکرم نمیکنه میخوره میره یه گوشه میشینه مگه چه جور بشه لیوان نوشابشو باخودش بب ه آشپزخونه 

عاشقتم خدا  هیچ وقت به قدرتت شک نداشتمو ندارم  
یا تازه عروسی یا شوهرت جزء اون ۱ درصد مردای خوبه

نه تازه عروس نیستم ۱۰ ساله عروسی کردیم انقد دستپختای بد خورده عاشق دستپخت منه😉یکیم اینکه خیلی شکموئه غذای خوب بخوره حالش خوبه و تعریف و تشکر میکنه

شوهر منم همینطوره.اصلا تعریف نمیکنه.ایراد الکی هم خیلی میگیره.من دیگه محلش نمیزارم بعضی از مردها خی ...

اینایی كه میگم از دستپخت و هنر خانوماشون تعریف می كنن، به خدا حالت بد میشه از غذاهاشون. اون وقت من بدبخت زور بیخود می زنم. غذاهای خود همسرمم نمی شه خورد. تا تهشم باید بخوری و تعریف كنی

ناراحت نشیا ولی اینقد ازین آدمای ایراد گیر و بی لیاقت بدم میاد جات بود کوفتم جلوش نمیزاشتم تا بفهمه ...

به خدا خودمم از دستش دیوونه شدم. فقط دارم تحملش می كنم. مث این زنای غرغرو و مزخرفه. من احمق با این حال نازشم می كشم. ببین من چه خرم

یه مدت بیخیال شو خوشمزه درست نکن و یه چیزی سر هم کن بیار بزار جلوش ببین چجوری قدرتو میدونه اعتراضم کرد بگو فک کردم هیچ فرقی بحالت نمیکنه واسه همین دیگه اهمیت نمیدم

نه تازه عروس نیستم ۱۰ ساله عروسی کردیم انقد دستپختای بد خورده عاشق دستپخت منه😉یکیم اینکه خیلی شکموئ ...

جدن شوهرای الان شکم پرستن عزیزم مثال شوهرمن 

عاشقتم خدا  هیچ وقت به قدرتت شک نداشتمو ندارم