2777
2789

ما وضعمون بد نیست   ولی چند وقتیه کاسبی خرابه     حالام خواهرم میخواد بیاد خونمون     رفتم سیب زمبنی و کاهو اینا خریدم   میوم نداشتیم یکم شلیل برداشتم با نیم کیلو آلو     اصلا نمیخواستم بردارم چون پولمم کم بود     حساب کردم اومدم خونه دیدم آلو نیست     برگشتم پرسیدم گفت نه اینجا نمونده    بعد فکر کردم یادم اومد من خریدارو گذاشتم رو میز تا حساب کنه    تو این فاصله رفتم کاهو ام بردارم ی خانمی رفت خریداشو حساب کنه که احتمال ۹۰ درصد کار همونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عزیزم جای دیگه جا گذاشتین 

شاید اشتباه بردن 

چه بد 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نه رو فاکتور منه ۶۰تومن

طرف نمیاد واس ۶۰تومن خودش خراب کنه حتما درگیری فکری داشته و نفهمیده ور داشته 

چرا شلیل نبرده که گرون تر بوده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

طرف نمیاد واس ۶۰تومن خودش خراب کنه حتما درگیری فکری داشته و نفهمیده ور داشته چرا شلیل نبرده که گرون ...

شاید این دم دست تر بود   نمیدونم   هرچی فکر میکنم فقط کار اون میتونه باشه حالا یا از قصد یا اشتباه

شوهرم ده کیلو سبزی قرمه حاضر خریده بود به لحظه گذاشته بود زمین پنج کیلوش دزدیده بودن

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

نه همونجا رفتم فقط خرید که اونم برگشتم دیدم نبود

عی بابا 

دیگه فکرشو نکنین 

حق دارین ناراحت باشین ولی دیگه گذشته گل 

غصه نخور

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد