واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد ببخشید امکان داره منفی بشه و .....شما تجربه اش و داشتید ؟
من خودم بعد ده روز بی بی چک گذاشتم مثبت شد ولی دکتر گفت شاید مثبت کاذب باشه ولی خداروشکر واقعا باردار بودم
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بعد ببخشید امکان داره منفی بشه و .....شما تجربه اش و داشتید ؟
بله عزیزم، من دوبار تجربه کردم، یکبار امپول واسه ازاد سازی زدم بعدش فقط رابطه دفعه دوم به خاطر آیو آی امپول زدم تا روز ۱۰ و ۱۱ مثبت و بتا تو خونم بود روز ۱۴ منفی شد دو ماه بعد از آیو آی به لطف خدا باردار شدم انشاالله خدا به زودی دامنتو سبز کنه
من دل درد پریودی داشتم و یکمم لکه بینی داشتم که گفتن برا لانه گزینی بوده و دیگه یه روز که عقب انداختم سریع بیبی چک زدم و بعدشم رفتم آزمایش بازم باورم نمیشد میگفتم نکنه کاذب باشه رفتم سونوگرافی شکمی دکتر گفت کیسه زرده تشکیل شده بارداری