2777
2789
عنوان

شوهر بی لیاقت من!

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 68 پست
دمت گرم من که یه خط درمیون میسوزونم ههههه البته چون مادرشوهرم خیلی داغونه آشپزیش شوهرم همینو به چشم ...

خوش به حالت عزیزم. والا مادرشوهر منم دستپخت نداره. كلا تو آشپزخونه ست آخرشم یه غذای آبكی و شفته جلوت می ذاره. شاید دستپخت اونو بیشتر از من دوس داره 😔

عزبزم یه چیزی روهم در نظر بگیر 

که خودتم از اون غذا میخوری خوی خوشمزه باشه به نفع خودته یا فامیلت که مهمونتتن یا فامیل اون که چشمشون در میاد 

شما همینجوری بپز به تشکر کردن نکردن اونم توجه نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تقریبا اینجوری از ده بار غذا درست کردن ی بار تشکر میکنه از بس شعور تشکر کردن نداره

دقیقا عین مال من. نه تشکر نه کمک. تازه ایرادم میگیره. ولی مامانش بدمزه ترین غذا رم بذاره باز کلی تعریف میکنه هی ام به من بخور منم از غذاهای مامانش انقد بدم میاد بدمزه و...  ولی هی به زور به من میگه بخور. اگه مامانش زهرم بهمون بده هی تعریف میکنه. 

عزبزم یه چیزی روهم در نظر بگیر  که خودتم از اون غذا میخوری خوی خوشمزه باشه به نفع خودته یا فام ...

شاید واسه خودم یا مهمون بپزم. ولی خیلی تو ذوقم خورده. دیگه دست و دلم نمیره براش وقت بذارم و خودمو به زحمت بندازم

باز خوبه شوهرای شما تشکر نمیکنن شوهر من که بد و بیراهم میگه فحش میده که مثلا خاک برسرت غذا پختنم بلد نیستی از مامانم یاد بگیر جالبه که چیزی هم نمیخره خودم با بچم میریم خرید میکنیم میاریم غذا میپزم میذارم جلوش میخوره ایرادم میگیره وقتی هم بلند میشه بره یدونه لیوان برنمیداره بذاره ظرفشویی بعدم هنوز غذا نخوردن انتظار داره ظرفا شسته باشه شروع میکنه به بدحرف زدن که این چه وضعشه چرا ظرف کثیف دراوردی باز

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری