2777
2789
عنوان

با شوهري كه همه چيو اشتباه ميخره چه كنم؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 62 پست
بعدم روشون نمیشه ببرن پسش بدن ... خدایااااا

آخ واقعا

زايمان اولم زخم نوك سينه شده بودم سر شيردهي گفتم برو داروخونه بگو كرم زخم سينه بده ساعت دوازده شب بود

رفت اومد ديدم ازين كرماي حجم دهنده سينه بهش داده داروخونه چيه😐😐😐گرونم بود

هرچي گفتم ببر پس بده آخه اون داروخونه چيه نگفت نصفه شبي اينو چرا اومدي بخري ؟حالا من كلي درد داشتم هي باهاش بحث كنم اين بدرد من نميخوره ميگفت حالا بذارباشه بعدا استفاده كن

بالاخره ولي راضي شد رفت گرفت

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

پنیر که فقط پنیر لیقوان گاوی بدون بو خوش مزهههههههههههههههههههههههههههههههههههه

عالییییییییییییییییییییییی😂😂

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ واقعا زايمان اولم زخم نوك سينه شده بودم سر شيردهي گفتم برو داروخونه بگو كرم زخم سينه بده ساعت دو ...

😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅😅

من پدرم این جوره وپدرشوهرم یه باربابام خواسته میوه بخره اونایی که جهت خریدمشتریهای گرامی پاززده بودن وتومیوه هابودروسواکرده بودواورده بودخونه😲

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
سخت نگیر ،یاد میگیره،سخت بگیری مجبور میشی خودت خرید کنی و بیچاره میشی مث من

ديگه كي؟٦ساله زندگي ميكنيم

بيشتروقتا خودمم باهاش ميرم

بيشتر اقلام رو با آزمايش و خطا ديگه درست ميخره ولي امروز اين پنير مدل جديد بود

برام عجيبه كه بارها پنير خريديم ازين تبريزياي بسته بندي بهداشتي 

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
خودم آب نمك درست كنم قاطي آبش كنم ميشه؟

اره ولی نمک کم بریز شوریشو خیلی کم احساس کنی...اگه زیاد باشه پنیر تو اب حل می شه...مثلا برای یک لیوان اب نصف قاشق کوچیک چایخوری نمک بسه

همیشه دقیق و واضح براش یادداشت کن  نام محصول برند شرکت همه چی تعداد ،وزن همه چی🤣 من یکسال ای ...

متهم همین کار را میکنم اوایل هرچی میگفتم برعکسش را می‌خرید الان دقیقا میدانه چی میخوام اگر هم تنبلی کنه یه مارک دیگه بگیره مجبوره بره پس بده

اره ولی نمک کم بریز شوریشو خیلی کم احساس کنی...اگه زیاد باشه پنیر تو اب حل می شه...مثلا برای یک لیوا ...

اگه نمکش کم باشه پنیر خراب میشه.

آب نمک مناسب برای آب پنیر غلظتش 15درصده

يعني:يک ليوان آب جوش سرد شده یک شيشم لیوان نمک ميخاد.

اگه نمکش کم باشه پنیر خراب میشه. آب نمک مناسب برای آب پنیر غلظتش 15درصده يعني:يک ليوان آب جوش سرد ...

خراب نمی شه ..زیاد باشه پنیر حل می شه

شوهر منم اینجوریه

تو همهههه کارها باید حزئیات رو براش توضیح بدم

همیشه هم غر میزنم بهش که من چهارسال از تو کوچیکترم اما مثل پسر بچه ها باید همه چی رو دیکته کنم بهت😡

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
خراب نمی شه ..زیاد باشه پنیر حل می شه

هر چی نمک آب پنیر  بیشتر باشه بر اساس فشار اسمزي آب داخل پنیر رو ميکشه در نتیجه هم پنیر سفت تر میشه وهم چون  رطوبت پنیر کمتر شده پنیر ،دیرتر خراب میشه.

ديگه كي؟٦ساله زندگي ميكنيم بيشتروقتا خودمم باهاش ميرم بيشتر اقلام رو با آزمايش و خطا ديگه درست ميخ ...

پنیر تبریز مشگل نداره حساس نباش بهتر از بهداشتیاس،خراب نمیشه ،میخورین،ارزش حرص خوردن نداره

هر چی نمک آب پنیر  بیشتر باشه بر اساس فشار اسمزي آب داخل پنیر رو ميکشه در نتیجه هم پنیر سفت تر ...

اینجور چیزا تجربیه عزیزم شما هر جور دوست داری نگهدار