2777
2789
عنوان

با شوهري كه همه چيو اشتباه ميخره چه كنم؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 62 پست

شوهرم من که تا لحظه ای که برمیگرده صدبار باید بهش زنگ و اس بدی دقیق بعد بازم یکی دوموردو اشتباه میگیره سخت نگیر کاش فقط مشکل این چیزا بود

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدي؟ فعلا نه اون حوصله منو داره نه من بعدا ازش بپرسم پنيرو از دله درآورد داد بهت يا ازكجا؟

آره عزیزم ازش بپرس از کجا داده اعصابتم سر این چیزا خرد نکن اکثر مردا همینطورن منجمله شوهر خودم

این نیز بگذرد

نه بابا هیچی نمیشه ....ی ذره اب بیشتر اضافه کن نمک بزن اب پنیر هم اضافه کن‌...نمک زیاد نباشه ها پنیر اب می شه

ازش تشکر کن همیشه ..اصلا غر نزن از قصد که اینحوری نمی خرن گیجن تو این کارا

ضمنا با خنده و فان دوباره بفرستش پنیره مورد نظر رو بخره...وگرنه لج می کنه و خرید نمی کنه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

شوهر خر میباشد. بسیییییااااااار

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
این‌پنیر فله ها هم از حلب پلمپن  خیالت راحت بذر تو اب نمک بذار یخچال

خودم آب نمك درست كنم قاطي آبش كنم ميشه؟

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
خب اون استثناس چون مردا کلی نگرن میگن خب اینم پنیره چ فرقی داره... بعدم اکثرا حوصلشون نمیشه بگردن ...

اره دیدم همچین کسایی خیلی اعصاب خورد کنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
مزه کشک میده اره ظاهرشم بده من ک متنفرم

سلیقه ها فرق داره اتفاقا اصل پنیره و با شیر گوسفند درست میشه ولی ما ب این پنیرها ک با شیر خشک درست شدن عادت کردیم مثل مرغ پرورشی و مرغ محلی یا چیای دیگه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
شوهرمن وقتی پسرم ۵سالش بود رفته بود براش کفش اسپورت بگیره  خداشاهده وقتی برگشتن دیدم یه جفت کف ...

😁😁😂😂😂😂😅😅😅

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است