2777
2789

این کار و پای چی بزارم؟ 

چرا مثل ادم نمیاد جلو؟ 

اژ یه طرف هم  یه ساعت بعدش خواهرشوهرم پیام داده سراغمو گرفته بعد گفته بیا بریم سالن * بعد سه چهار روز  سراغمو گرفته با اینک میدونن دعوا کردیم*

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یعنی عشقم بیا آشتی کنیم 

تو هم دیدیش شل بگیر و راه آشتی را باز بذار 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید روش نمیشه مستقیم بیاد جلو

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خب نمیخاد کش بیاد.منوشوهرمم اینجورییم باهم دعوا میکنیم اما پول وخرید خونه غذا اینا سرجاشه فقط باهم حرف نمیزنیم

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

اشتی نکن تا 1 میلیارد بزنه بعدش برو مهریه ت رو بزار اجرا بندازش زندان ابد

چ وحشتناک 

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

نه به نظرم قبل اینکه مهریشو بزاره اجرا باید چند نفر آدم اجیر کنه برن شوهرشو بزنن

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

عزیزم این مدل حرف زدن شما زیر تمام تاپیک های اخلاف زن و شوهری

من نمیدونم شوخی جدیه یا هر چی

ولی بدون ممکنه یک درصد روی این ادم اثر بذاری و زندگیشو تلخ کنی.

حق الناس شامل این چیزام هست.

انشاالله به زودی تیکر مامان شدنم رو میزنم

بنظرم شوهرت به خاهرش گفته بیا بهش بگو بریم سالن 

بعد پول برات زده که اونجا خرج کنی 

نرو ، بزار مرد و مردونه خودش بیاد جلو 

پولارم برو یه جا دیگه خرید با رفیقی چیزی 

کاربری نمیدونم چندم🥱

@niniyar‍ کلا مشکل عقلی دارن فک کنم 

رسیدگی نمیکنین؟

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

یعنی عشقم بیا آشتی کنیم تو هم دیدیش شل بگیر و راه آشتی را باز بذار

7 روزه خبری ازش نیست 

کلی بی احترامی کرده اصلا نمیتونم 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡