2777
2789

مامانایی که استراحت نسبی هستید ازتجربیاتتون بگیدکارخونه روچطوری انجام میدین که فشاربهتون نیاد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر گرامي

یعنی همه کارا روانجام میده؟شماچرااستراحتیدمشکلتون چیه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
شوهرم مامانم 

مامانم مریضه شوهرم هم اکثرابیرونه فقط آشپزی وظرف شستن بامنه ولی همینام سخته درضمن یه بچه سه ساله هم دارم

من که استراحت مطلق بودم کارام گردن شوهرم و مادرشوهرم بود

بعضی وقتام مامانم....

اگه شما استراحت مطلق نیستی کارای سطحی و راحت رو میتونی انجام بدی بقیشو بگو همسرت انجام بده..

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

من ک یکی دوماه استراحت مطلق بودم .... همسرم و مامانم همه کارا رو انجام میدادن طفلکیا ... 

واسه چی استزاحت بودی؟

من که استراحت مطلق بودم کارام گردن شوهرم و مادرشوهرم بود بعضی وقتام مامانم.... اگه شما استراحت مطل ...

انجام میده شوهرم فقط آشپزی وظرف بامنه ولی بازم سخته

من که استراحت مطلق بودم کارام گردن شوهرم و مادرشوهرم بود بعضی وقتام مامانم.... اگه شما استراحت مطل ...

شماچرااستراحت مطلق بودی؟

موقع غذادرست کردن اونقدظرف کثیف میکنم 

انجام میده شوهرم فقط آشپزی وظرف بامنه ولی بازم سخته

همون کارای سختم باتوعه...

ظرف شستن یعنی ایستادن طولانی مدت واسه یه خانم باردار...

حالا آشپزی رو خودت انجام بده ولی ظرفارو بگو همسرت بشوره

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷