2777
2789

دلم میخوادزودترزایمان کنم.چیکارکنم واینکه دکترنامه زایمان که بده بایدبرم بستری بشم؟

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

چه عجله ای داری

همه چی باید به موقعش و با سیر طبیعیش انفاق بیافته عزیزم

اگر ۴۰ هفته ات تمام شد و هیچ خبری نبود باید به فکر بیافتی.

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقاخوبه ازالان به فکرباشی پیاده روی وپله بالاپایین رفتن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

پیاده روی کن، گرمی بخور... زعفرون نخور بچه گیج میشه نمیاد پایین،  شوید با تخمش دود بده به بدنت... شکمتو با قسمت بیرونی واژن  با روغن زیتون ماساژ بده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
چه عجله ای داری همه چی باید به موقعش و با سیر طبیعیش انفاق بیافته عزیزم اگر ۴۰ هفته ات تمام شد و ه ...

اخه ۲تابچه دیگه دارم سرهیچکدوم دردسراغم نیومدباآمپول فشارزایمان کردم الانم خیلی اذیتم حوصلمم سررفته  خسته شدم.

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

روزای آخر بچه وزن میگیره و کبد و ریه هاش کامل میشن،فعلا تا میتونی پیاده روی کن لگنت جا باز کنه،موقعش که شد اگه دردت شروع نشد دکتر با یه معاینه عمیق کمکت میکنه دردات شروع بشن