2777
2789
عنوان

امشب دعوا کردیم

916 بازدید | 86 پست

امشب دعوا کردیم

نشسته بودیم یه لحظه یه حرف بدی زد منم به شوخی گفتم الان فلفل میارم میریزم رو زبونت رفتم آوردم فقط یه ذره طوری که انگشتمو فروکردم تو ظرف فلفل درآوردم یکم هم انگشتمو کشیدم روش که زیاد نشه یکم که زبونش سوخت قاطی کرد یه سری حرفا زد که خیلی ناراحتم کرد 😭😭😭

دلم گرفته اونم راحت خوابیده 

چرا اینطور شد یهو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخیه آخه ؟!! اون قبل از این حرف بد زده بود دیگه بعد فلفلو ک حق داشت🤣

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

عوضش ادب شد دیگه حرف زشت نمیزنه 

شوخی کردم شخصیت بدبخت را خرد کردی حالام  پاشو برو منت کشی مرده غرور داره

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

دهن بچت یا شوهرت😐😑

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

در مورد بچه ات حرف میزنی یا همسرت ؟ 

واسه همسرش ادم اینکار بچگونه رو نمیکنه .‌ ما بچه بودیم مامانمون تهدید میکرد الان فلفل میرزم دهنت . بعد تازه قربونش برم میرفت زرد چوبه می اورد .  در کل استارتر کارت قشنگ نبوده